Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT cigizik minden normális, helyes srác?
Figyelt kérdés
..14-15-16évesektől kezdve-_-
olyan idegörlő..azok nekem egyből kiesnek:/
14/L
2010. júl. 12. 19:09
11/40 A kérdező kommentje:
mert baromi rossz szaga van..és egészségtelen..és nem akarok úgy csókolózni vkivel h érzem a cigit-_-
:)
2010. júl. 12. 19:26
12/40 A kérdező kommentje:
14/L
2010. júl. 12. 19:26
13/40 anonim válasza:
azért, mert azok mégsem annyira normálisak :) amúgy meg csak teszik a fejüket, majd kinőnek ebből.
14/40 A kérdező kommentje:
feltéve h le tudnak róla szokni :D:Dxd
2010. júl. 12. 19:27
16/40 anonim válasza:
énsem cigizek rendszeresen csak max 1-1 buliba de sztem az nem gáz
17/40 anonim válasza:
19:25 nem neked válaszoltam te... isten csapása
a kérdező leírta a kérdésben, hogy hány éves
... büdös és egészségtelen... az. de meg tudom oldani, hogy ne füstöljek össze mást, és csak magamat károsítom vele. 14 éves srácokat vágj pofán téglával ha cigizni látsz, de mint mondtam, megfelelő intelligenciával nem lehet akadálya egy párkapcsolatnak.
20/40 A kérdező kommentje:
perszee igen majd 2-3 év múlva már nem olyan gááz..csakhát 14,15évesen-_-
még 16nak sem kéne..
NEM menőő:)
oké látom:p
2010. júl. 12. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!