Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIÉRT cigizik minden normális, helyes srác?
..14-15-16évesektől kezdve-_-
olyan idegörlő..azok nekem egyből kiesnek:/
14/L
sztem már ott kezdődik a válasz hogy már alapból nem normálisak mivel ha megkérdeznéd tőle hogy miért cigizik értelmes választ nem tudna mondani.
18/f hajadon:P
háth igen..úgyértem h kinézetre normálisnak tűnő fiú..
mert bnőimmel ha látunk egyet akkor belenyúl a zsebébe, és előhúzza a cigit..-.-" :D
Szia.Elgondolkodtál már azon hogy nem pont emiatt tartod (titkon)helyesnek őket?
Am 14 éves vagyok és még rá se néztem és EGOm is van azt állítani hogy normális vagyok.
Remélem segítettem.
én ugyan lány vagyok, és nem cigizek rendszeresen, de válaszolok: igazából nincs benne semmi jó, de az ember kényszert érez, hogy rágyújtson, ezért hívják függőségnek. az íze rossz, az embernek mindene büdös lesz utána, de mégis kívánja.. amúgy dohányzó pasival nem olyan szörnyű smárolni, mint hinnéd. párom dohányzik, de én nem is szoktam érezni a cigi ízét, mikor smárolunk.
15/L
én cigizek, lehet kövezni :D. Na, de a lényeg, hogy miért cigizünk? hát én a saját példámat tudom felhozni neked, én azért kezdtem cigizni mert egy két brátom lejárt a dohányzoban és lekisértem öket, a hangulat nagyon jó volt oldott volt a légkör mindenkin látszott hogy nem ideges minden rendben. na de hogy mi a jó benne? hát nagyon feltudja oldani az embert, nyugtatolag tud hatni egy száll miután az embert valami/valaki felidegesitette én kb ezekért, de legfökébb az oldott beszélgetésekkért cigizek.
22/F
Ha lehet jelentkezni kivételnek, akkor megteszem.:)
15 éves leszek októberben, nem cigizek és semmilyen káros szenvedélyem nincs.
A normális jelzőt magamra merem aggatni, a helyes relatív, de állítólag egész jóképű vagyok. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!