Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában olyan sok "pipogya" srác?
Úgy értem, hogy eddig volt bátorságuk kezdeményezni egy lánynál, most az utóbbi időben meg várják, h a csaj kezdeményezzen meg járjon utánuk ha szeretne valamit... És az a baj h ez nem csak szerintem van így, több haverom is már észrevette. Hova tűntek az olyan pasik akik nem félnek kezdeményezni? :D Vagy csak mi vagyunk ilyen "ódivatúak" ? :D
Ja és ha lehet olyan kommentelők kíméljenek akik csak azt tudják mondani h fú de ronda lehetsz csak ezért írod meg stb mert nem vagyok az. xD köszi. :D 17/L
Uccsó!
Ezt megértem, h ezek után nem szeretnél kezdeményezni.
De nem minden lány ilyen ám, szerencsére.
És nem szabad feladni. :)
Én személy szerint azért nem merek, mert a lányok jelentős részének az ilyen falubikája alfahímek kellenek, akikkel villoghatnak a barátnőik előtt (az alfák meg a haverjaik előtt) és aki "normális" vagy "rendes" az már ugye nem elég izgalmas meg rosszfiús meg úgy egyáltalán úgy van elkönyvelve, hogy egy lúzer p*cs. Egyébként ez a helyzet mindkét félnek a hibája, nem kell csodálkozni, hogy nincs kedvünk kezdeményezni a 100.ik "húzzelinnen", levegőnek nézés vagy kivihogás után, és azon sem kell meglepődni, hogy sok lány ilyen, mivel a "menő" srácoknak ők jönnek be. Kereslet / Kínálat.
19/F
19:21 vagyok. 19:22!
Jelen. :D
Én olyan lány vagyok, aki nem hajtaná el azt a pasit, aki odajön hozzá, h megismerhesse. Mégha a barátnőimmel is vagyok, nem röhögném ki, meg semmi ilyesmi, hanem félremennék vele, és úgy beszélgetnénk...mégha nem is tetszene, akkor is megmondanám neki ezt, és kész...de nem küldeném el a francba...persze ha ő is udvarias lenne meg minden.
És ha tetszene, akkor taktika nélkül megmondanám azt!
Szóval én így tennék.
Csak csomó lány sajnálatos módon nem így gondolja, mert idióta tiszteletlenek, és bunkóan kezelik a pasikat.
De azért akadnak kivételek;)
Na remélem megelégszel a válasszal.
Kérdező!
Bocs az offért, de már válaszoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!