Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetne leszólítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne leszólítani?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki bejön. Én ismerem őt, de csak látásból, ő viszont még csak nem is látott engem. Egyik na véletlenül láttam őt mert pont akkor ment haza suliból mikor én szálltam fel a buszra( ő meg ment le a metróhoz.Hogyan lehetne őt felszólítani?
2008. nov. 14. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Felszólítani mire? Jegyeket bérleteket? Viccet félretéve szerintem oda kellene menned és először is meghívni egy italra, netán enni valamit, közben jól lehet beszélgetni. Légy határozott.
2008. nov. 14. 15:59
 2/4 anonim válasza:
65%

pl: Állj, vagy lövök!

vagy Kérjük hagyják el a biztonsági sávot!

2008. nov. 14. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
sztem ne rögtön italra hívd. ülj le mellé buszon/vonaton/metrón stb..... szia szabad ez a hely? és elegyedj vele beszédbe.
2008. nov. 14. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Velem régen történt, hogy egy helyes fiú leült mellém a buszon, és direkt úgy ült le, hogy a tornazsákja (ami a vállán volt) nekem csapódott:D..persze nem fájt.. de mondta, hogy "Bocsi"..

ha válaszol rá a csaj, akkor utána már tudtok beszélgetni, csak találni kell valami témát..:) Én például örülök neki, ha nem kell egyedül ülnöm és néznem ki a fejemből a fél órás úton, hanem beszélgetek közben egy helyes sráccal.;)

Amúgy neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy egyszer menj el vele metróval és ülj le mellé.;D

2009. jan. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!