Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi tippeket tudnátok adni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi tippeket tudnátok adni? Amitől jobb lehet egy első randi.

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl társasági típus sajnos. Kissé nehezen építek kapcsolatot. Nem feltétlenül helyre gondolok, hanem egyéb dolgokra, amivel le vehetem a lábáról a lányt:)
2019. júl. 30. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ne csajozz. Így.
2019. júl. 30. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha randi és le akarod venni a lábáról, akkor vidd el focizni és csússz be neki két lábbal.
2019. júl. 30. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mássz rá az első randin.
2019. júl. 30. 08:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A jo randi nem fugg a helytol, nem fugg attol, hogy mit csinaltok, nem fugg attol, hogy mirol beszeltek.

Attol fugg, hogy mennyire van vonzodas a ket fel kozott.

Regen az emberek azert randiztak, mert mar megvolt a kemia es jobban meg akartak ismerni egymast.

Ma azert randiznak, hogy lassak, hogy van-e kemia egyaltalan. Amitol total eroltetette valik a dolog.

2019. júl. 30. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Menjetek kávézni. Ez jó, mert, ha nincs kémia, könnyen felállhatsz (vagy éppen ő) és elmehetsz. Mozi például gáz, mert végig kell ülni azt a 1,5 órát akkor is, ha nagyon nem jön be a másik.
2019. júl. 30. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Légy vele figyelmes, hallgasd meg, hogy mt mond. Igyekezz megjegyezni minél több részletet. Érdeklődve hallgasd. A következő randira vihetsz valami olyan apróságot, amiről az első randin kiderült, hogy szereti. Ha online ismerkedtek, akkor már az első randira is vihetsz valamit. Ne valami személytelen dolgot. A virág vékony jég, mert sokan vagyunk, akik nem szeretjük a vágott egy szál rózsát. Szerintem sablonos, de van, aki szereti. Olyat találj ki, amit biztosan szeret. Ill. amiről említette, jogy szereti.

Pl. ha imádja a kókuszos édességet, akkor vigyél egy olyan csokit. Az nagyon menő, mert nem csak úgy vettél neki valamit, hanem figyeltél arra, amit mondott, megjegyezted, hogy mit szeret és kedveskedtél is neki.

Vagy saját példa, sétálós randira kaptam a kezembe egy elviteles poharas kávét a kedvenc kávézómból, pont annyi cukorral, pont olyan ízesítéssel, ahogy szeretem. Mert egyszer futólag megemlítettem, hogy így iszom a kávét és az a kedvenc kávézóm. Mellékes infó, ami egyszer elhangzott, de megjegyezte.

Ne nyomulj rá szinte ismeretlenül.

Ahogy az előttem válaszoló írta, ne üljetek be moziba, mert első randik egyikén gáz a mozi. Beszélgetni nem tudtok és ha nem szimpi a partner, akkor is végig kell ülni azt a két órát.

Kávézó, cukrászda jó lehet.

2019. júl. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!