Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szoktatok kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoktatok kezdeményezni a fiúknál vagy 100%-ig a fiúk dolga szerintetek?

Figyelt kérdés
A szép vagy inkább a csúnyább lányok kezdeményeznek csak ?
2019. júl. 24. 23:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%

Nem kezdeményeztem még élőben. Egyrészt ritkán gondolomkodom olyanon, tetszik-e egy pasi férfiként mikor mindennapos kapcsolatban állunk (tanfolyam, munka), vadidegenekhez meg egyáltalán nem szólok a városban.

Netes ismerkedésnél én kezdeményezek\tem mindig, mert inkább keresek én aktívan, mint hogy várjam a 36 éves apatestű udvarlók copypaste leveleit.

2019. aug. 29. 09:13
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Az kezdeményezzen, akinek van vágya hozzá.
2019. aug. 29. 10:52
 23/24 anonim ***** válasza:
#20: Te is csak egy mondatot olvasol el, amin kiakadsz, leragadsz ott, és a maradékot maximum átfutod, de szöveget értelmezni te se tudsz... Bemásolom neked azt a részt, amit nem kellett volna átugranod: "Illetve... nem pontosan volt instant elutasítás, akkor nem szerettem volna beléjük..."
2019. aug. 29. 14:24
 24/24 anonim ***** válasza:
49%

eszük ágában sincs kezdeményezni, pláne amióta minden létező sajtóorgánum azt sulykolja beléjük, hogy ők micsoda királykisasszonyok...

méghogy egy mai gőgös felfújt hólyag kezdeményezzen a férfiaknál...még mit nem! az az ő dolguk és punktum!

hja kérem, az egyenjogúság addig kell, amíg nem egy zongorát kéne felcipelni a tizedikre...

"Szoktam, persze ahhoz valamit villantania kell a férfinak is."

hadd találjam ki...jó külső, tömött pénztárca, ugye?

"Kezdeményeztem már olyan férfinál, aki tetszett, de olyannál nem kezdeményezek, aki elvárja a nőktől a kezdeményezést, az ilyen férfiak menstruálhatnának is lassan helyettünk..."

öööö bocsika, hercegnő, de ez baromira nem így működik...

akartátok az egyenjogúságot, az egyenlő jogokat, meg a többi baromságot, igaz?

akkor tessék szépen a kötelességeket is elfogadni velük együtt, ne csak akkor hozakodjatok elő az egyenjogúsággal amikor hasznotok van belőle

nem fog leesni a karikagyűrű az ujjadról ha kezdeményezel egy pasasnál, aki jogosan várja el tőled azt

vagy ha mégis, hát maradsz egyedül, te bajod lesz...

lehet engem is lepontozni az ostobáknak, szeretem látni ha igazam van,beismerni úgyse fogják még saját maguknak se, mert az ugye derogál...

2021. jan. 28. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!