Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok kezdeményezni a fiúknál vagy 100%-ig a fiúk dolga szerintetek?
Volt olyan, hogy nagyon tetszett egy fiú, és úgy alakítottam a dolgokat, hogy a közelében lehessek és meg tudjam szólítani valami ürüggyel. Nem tartom magam kiemelkedően szépnek, se csúnyának, picivel átlag felett talán reális.
Volt, aki vette a lapot, és ő is jött oda beszélgetni, látszott, hogy izzik a levegő, és el is hívott randira. De olyan is, aki közömbös maradt, csak köszönt, aztán tojt a fejére. Én is vettem a lapot, és nem nyomultam rá tovább.
Utolsó: Ehhez vagyok hozzászokva. Szerettem bele olyan fiúkba, akik külsőleg nem jöttek be, szerintem nem néztek ki jól, de ők is visszautasítottak. Illetve... nem pontosan volt instant elutasítás, akkor nem szerettem volna beléjük...
De ha idegeneket nézünk, akik tetszenek, akkor egyértelműen az az első gondolatom, hogy ő túl jó hozzám. Meg hogy "egy ilyen pasi mit foglalkozzon egy olyan lánnyal, mint én". Na meg nyomi is vagyok, nem értek ezekhez, főleg akkor nem, ha zavarban vagyok.
Szoktam. Vagyis régebben, mivel már 4 éve kapcsolatban vagyok. Ez annyit tesz, hogy beszélgetést, ismerkedést kezdeményezték, bedobok valami programot, hogy lenne-e kedve jönni. Mostani páromnál is én kezdeményezzen, vette a lapot, randira hívott. De ehhez az kellett, hogy beszélgetni kezdjek vele.
De volt olyan exem, aki totál fogalmatlan volt. Már a sokadik találkozáson voltunk, aludt is nálam (lent egy szivacson, én az ágyon), és az x-edik talin szó szerint haverjai emelték fel, és ültették mellém, hogy jó lenne, ha tököt növesztene, és elhinné, hogy tetszik nekem. Vicces szitu volt. Bár én borzasztóan "gonosz" vagyok, élvezem, ha zavarban van a másik :D
Az, ha nálam kezdeményeztek sose járt sikerrel. Sose tetszett az, aki próbálkozott. Nem azért, mert kezdeményeztek, hanem mert nem voltak az eseteim.
Nem kezdeményeznek, Kérdező, az ugye a "férfi dóga"
Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy, és jót üdül
Vannak olyan férfiak akik nem mernek kezdemènyezni, ilyenkor a nőnek kell tökösebbnek lenni
Bevallom én màr nem mai csirke vagyok, de nagyon sokszor én kezdemènyeztem ( àltalában sikerült is)
Azok a kapcsolatok valahogy tovàbb tartottak ahol én tettem meg az első lèpèst
Ez attól is függ, hogy ki mennyire türelmes, úgy làtszik én nem voltam az
#14 Jesszus, hogy lehet “beleszeretni” rögtön valakibe, akivel még nem is randiztatok s nincs semmi köztetek..
Ha valaki így kezdeményezne elég gyerekesnek, naívnak tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!