Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szoktatok kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoktatok kezdeményezni a fiúknál vagy 100%-ig a fiúk dolga szerintetek?

Figyelt kérdés
A szép vagy inkább a csúnyább lányok kezdeményeznek csak ?
2019. júl. 24. 23:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%

Volt olyan, hogy nagyon tetszett egy fiú, és úgy alakítottam a dolgokat, hogy a közelében lehessek és meg tudjam szólítani valami ürüggyel. Nem tartom magam kiemelkedően szépnek, se csúnyának, picivel átlag felett talán reális.

Volt, aki vette a lapot, és ő is jött oda beszélgetni, látszott, hogy izzik a levegő, és el is hívott randira. De olyan is, aki közömbös maradt, csak köszönt, aztán tojt a fejére. Én is vettem a lapot, és nem nyomultam rá tovább.

2019. júl. 25. 09:37
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Nem gondolom úgy, hogy csak a fiúk dolga lenne, szerintem a lányok is nyugodtan kezdeményezhetnek. Ettől függetlenül nem szoktam, mert felesleges lenne, úgyis visszautasítanának.
2019. júl. 25. 19:21
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
Miért gondolod, hogy visszautasitanak?
2019. júl. 25. 21:24
 14/24 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó: Ehhez vagyok hozzászokva. Szerettem bele olyan fiúkba, akik külsőleg nem jöttek be, szerintem nem néztek ki jól, de ők is visszautasítottak. Illetve... nem pontosan volt instant elutasítás, akkor nem szerettem volna beléjük...

De ha idegeneket nézünk, akik tetszenek, akkor egyértelműen az az első gondolatom, hogy ő túl jó hozzám. Meg hogy "egy ilyen pasi mit foglalkozzon egy olyan lánnyal, mint én". Na meg nyomi is vagyok, nem értek ezekhez, főleg akkor nem, ha zavarban vagyok.

2019. júl. 25. 22:16
 15/24 anonim ***** válasza:

Szoktam. Vagyis régebben, mivel már 4 éve kapcsolatban vagyok. Ez annyit tesz, hogy beszélgetést, ismerkedést kezdeményezték, bedobok valami programot, hogy lenne-e kedve jönni. Mostani páromnál is én kezdeményezzen, vette a lapot, randira hívott. De ehhez az kellett, hogy beszélgetni kezdjek vele.

De volt olyan exem, aki totál fogalmatlan volt. Már a sokadik találkozáson voltunk, aludt is nálam (lent egy szivacson, én az ágyon), és az x-edik talin szó szerint haverjai emelték fel, és ültették mellém, hogy jó lenne, ha tököt növesztene, és elhinné, hogy tetszik nekem. Vicces szitu volt. Bár én borzasztóan "gonosz" vagyok, élvezem, ha zavarban van a másik :D

Az, ha nálam kezdeményeztek sose járt sikerrel. Sose tetszett az, aki próbálkozott. Nem azért, mert kezdeményeztek, hanem mert nem voltak az eseteim.

2019. júl. 25. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nem kezdeményezte még így nyíltan. Régen még középsulis koromban volt hogy odamentem beszélgetni, aztán lett ami lett, de az uróbbi években nem csináltam. Mindig hagyom a másik felét kezdeményezni. Sokszor a munka helyemen nem is mertem nagyon beszélgetni, vagy kezdeményezni egy beszélgetést, mert nagyon rosszindulatúak a kollégák. A kolléganőm egyből közli ha foglalt valaki, ha véletlenül szóba állok vele. Netes ismerkedés él is hagyom hogy a férfi írjon először meg ő hívjon el randizni. Mondjuk alapjáraton is visszahúzódóbb típus vagyok.
2019. aug. 17. 15:52
 17/24 anonim ***** válasza:
4%

Nem kezdeményeznek, Kérdező, az ugye a "férfi dóga"

Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy, és jót üdül

2019. aug. 17. 17:00
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Kezdeményeztem már olyan férfinál, aki tetszett, de olyannál nem kezdeményezek, aki elvárja a nőktől a kezdeményezést, az ilyen férfiak menstruálhatnának is lassan helyettünk...
2019. aug. 17. 17:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Vannak olyan férfiak akik nem mernek kezdemènyezni, ilyenkor a nőnek kell tökösebbnek lenni

Bevallom én màr nem mai csirke vagyok, de nagyon sokszor én kezdemènyeztem ( àltalában sikerült is)

Azok a kapcsolatok valahogy tovàbb tartottak ahol én tettem meg az első lèpèst

Ez attól is függ, hogy ki mennyire türelmes, úgy làtszik én nem voltam az

2019. aug. 29. 07:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#14 Jesszus, hogy lehet “beleszeretni” rögtön valakibe, akivel még nem is randiztatok s nincs semmi köztetek..

Ha valaki így kezdeményezne elég gyerekesnek, naívnak tartanám.

2019. aug. 29. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!