Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti szoktatok kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoktatok kezdeményezni a fiúknál vagy 100%-ig a fiúk dolga szerintetek?

Figyelt kérdés
A szép vagy inkább a csúnyább lányok kezdeményeznek csak ?
2019. júl. 24. 23:38
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ha szoktatok, írjatok részleteket is róla!
2019. júl. 24. 23:39
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Szoktam, persze ahhoz valamit villantania kell a férfinak is.
2019. júl. 24. 23:44
 3/24 anonim ***** válasza:
26%
Mit villantson? Dickpic?
2019. júl. 24. 23:51
 4/24 A kérdező kommentje:
Mit szeretnél villantani?
2019. júl. 24. 23:51
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Én nem kezdeményezek, mert úgyis elhajtanak. 😥
2019. júl. 24. 23:53
 6/24 anonim ***** válasza:
7%
Mármint lanyken hajtanak el?
2019. júl. 24. 23:54
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem lányokhoz szólt a kérdés? 🤨
2019. júl. 24. 23:57
 8/24 anonim ***** válasza:
46%
Nem hiszek a kezdeményezésben. Ahol valamelyik félnek kezdeményeznie kell az régen veszett ügy. Az olyan kapcsolatokat és ismerkedést tartom jónak ahol egyik félnek sem kell erőlködni, hogy naaa gyere el velem randizni, hanem mindkét félnek tök egyértelmű, hogy akarnak egymástól valamit. Tehát senkinek nem a "dolga" a kezdeményezés, kell egy alap szimpátia és onnastól kezdve legyen mind a két félnek egyenlő energiája a dologban.
2019. júl. 25. 02:40
 9/24 anonim ***** válasza:
4%
Elmagyaráznád,hogyan működik ez pontosan? Ugyanis eddig nem is kezdeményeztem egy jó ideje de soha nem is jött össze semmi eddig ebből! Hallgatlak!
2019. júl. 25. 03:40
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
#8-al egyetértek, eddig csak olyan hosszú távú kapcsolataim voltak, ahol amikor találkoztunk (buliban, suliban stb.) már akkor, vagy rövid időn belül, ahogy megismertük egymást tök egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy ott az a bizonyos szikra. Ha az kezdeményezésnek minősül, hogy valaki az első alkalommal meghívja a másikat pl. egy kávéra, vagy ebédelni, akkor sosem vártam a másik félre, de azért emlékeim szerint többször hívtak engem programokra. De ez már mindig abban a szakaszban volt, amikor annyira megismertem a másik felet, hogy tudtam vele fesztelenül beszélni mindenről.
2019. júl. 25. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!