Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy néhány éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy néhány éven belül leáldozódik a PUA srácok időszaka, hiszen a lányok fognak kezdeményezni azoknál a fiúknál, akik tetszenek nekik? A sok ronda PUA sráccal mi lesz akkor?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább azért áldozik majd le nekik, mert a lányok már kiismerik majd őket.
2013. máj. 14. 22:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok, de fingom sincs, mi az a PUA (azt tudom, minek a rövidítése).
2013. máj. 14. 22:38
 3/11 ASOT ***** válasza:

Pfff de utálom ezt a PUA sz@rságot olyan nevettségesen gyerekesen hangzik, felejtsd el.

Olyanra meg várhatsz kisapám hogy majd minden nő kezdeményezni fog.

A sarkadra kell állni mint egy nagyfiúnak.

2013. máj. 14. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A pua cuccnál szánalmasabb szarságot életemben nem láttam.
2013. máj. 14. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f@szom az a PUA?
2013. máj. 14. 22:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Pick Up Artist rövidítése.
2013. máj. 14. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem,egyfajta ,,felszedőművészek" az ilyenek,szó szerinti nyers fordításban.Nos,nem hinném,hogy valaha leáldozik a csillaguk,hiszen ugyanúgy szükség van rájuk,mint a rámenős nőkre.Hiszen millióféle ember létezik,különböző igényekkel,és van,akinek éppen ez jön be.
2013. máj. 14. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
2013. máj. 14. 22:53
 9/11 The Other ***** válasza:

Szerintem is marhaság ez az egész PUA dolog, legalábbis az ide belinkelt oldalak alapján. De tegyük fel, hogy valami csoda folytán működne (pl. valami vírus 70 alá csökkenti az összes lánynő IQ-ját). Mi van azután, miután a nagy "művész" felszedte a csajt?

Lehet, hogy valaki eljátssza az űbermenő laza csávót a dizsiben a csajok előtt és néhány be is dől neki. De egy nap/hét/hónap múlva mi lesz, amikor kiderül, hogy mondjuk a nagy "alfahím" a hétköznapokban a például mutternál csövezik és másfél éve munkát keres közben meg napi 10 órát ül a gép előtt?

Amúgy pedig, szerinted Kérdező milyen hatalmas társadalmi fordulat fog beállni, hogy hirtelen a lányoknak kell hordani a nadrágot és elkezdeni hapsikra vadászniuk?

2013. máj. 14. 23:06
 10/11 The Other ***** válasza:
* a 2. sorban kimaradt egy vessző: "lány, nő"
2013. máj. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!