Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak néhány randink volt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak néhány randink volt és vége. De nekem nagyon hiányzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Annyira hiányzik hogy ki vagyok tőle készülve. Szörnyen hiányzik hogy már nem találkozhatom vele, nem ölelhet meg, nem beszélhetek vele. Én nem bírom nélküle... :(

Mit csináljak? Nekem ő kell...

2013. ápr. 25. 07:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélhetsz vele?
2013. ápr. 25. 07:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem veszi fel a telefont, és mindenhonnan törölt engem. Összekaptunk egy hülyeségen, de nagyon hirtelen felkapta a vizet. Egy ismerősöm azt mondta hogy bízzak benne hátha belátja hogy fontos vagyok neki és visszafogad, de nem sok reményt látok erre. Így főleg nem hogy nem találkozom vele. Talán ha véletlenül összefutnánk egyszer, de üldözni sem akarom.
2013. ápr. 25. 08:02
 3/17 anonim ***** válasza:
írj neki egy sms-t vagy egy e-mailt. vagy akármit. Mond meg neki hogy szeretnéd ha tisztáznátok és ha erre nem hajlandó akkor bizony jobb neked nélküle :( Tudom mit érzel nekem is hiányzik, nagyon hiányzik most A Lány és rosz felkelni minden reggel ugy, hogy tudom, hogy nem vár már sehol... :(
2013. ápr. 25. 08:04
 4/17 anonim ***** válasza:
*taps* *taps* *taps* Prof., ez nagyon megható, már majdnem elhittük!
2013. ápr. 25. 08:05
 5/17 anonim ***** válasza:
mi olyan hihetetlen? Az hogy nekem is vannak érzéseim, vagy az, hogy van aki hiányzik nekem? :)
2013. ápr. 25. 08:07
 6/17 anonim ***** válasza:

gyorsan felkapta a vizet kis hülyeségen, nem tudom mi volt az, egy biztos neki még sem v. indulatos

írhatsz neki, de nem hiszem reagálna rá, de megpróbálhatod N

2013. ápr. 25. 08:08
 7/17 anonim ***** válasza:

Egy jótanács: aki könnyen dobott abba ne bízz, mert megint megteszi. Oka van rá. Ő nem akar téged.

Ergo ha nem akasz szenvedni csak elfelejteni tudod....

Tudom, hogy nem könnyű, de ez az egyetlen értelmes megoldás.

2013. ápr. 25. 08:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Kérj tőle bocsánatot, és lehetőséget a korrekcióra. Személyesen beszélj vele.Ez még nem nyomulás.
2013. ápr. 25. 08:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha egy hülyeségen kaptatok össze, az valószínűleg csak egy mondvacsinált dolog volt. Sokan így oldják meg, hogy nem merik megmondani, hogy már nem akarnak többet randizni. Felesleges teperned nála. Csak most ilyen rossz, aztán majd hamar túl leszel rajta, meglátod! :)
2013. ápr. 25. 08:26
 10/17 anonim ***** válasza:
9 Ne irigykedj, és ne adj olyan tanácsot, amiből egy másik embernek kára származik, azért mert téged sosem szeretek úgy ahogy szeretted volna.
2013. ápr. 25. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!