Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak néhány randink volt és vége. De nekem nagyon hiányzik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyira hiányzik hogy ki vagyok tőle készülve. Szörnyen hiányzik hogy már nem találkozhatom vele, nem ölelhet meg, nem beszélhetek vele. Én nem bírom nélküle... :(
Mit csináljak? Nekem ő kell...
2013. ápr. 25. 07:58
13/17 anonim válasza:
nagy szavak ezek egy androidtól
14/17 anonim válasza:
Hidd el néha én lenné ka legboldogabb, ha minden gondoaltomat, tettemet, végyamat és hitemet, bezárhatnám egy könycseppbe és elfelejthetném, úgy hogy teljesen tiszta lappal kezdhessem az új napot, mint ahogy minden napját kezdi egy érzések nélküli "android" is...
15/17 anonim válasza:
kedves 10! Pontosan annyira és úgy szeretnek, ahogyan én azt szeretném. Viszont van már némi tapasztalatom, így tanácsot adtam valakinek, hogy segítsek neki és megóvjam sok felesleges fájdalomtól és csalódástól. Nem értem, hogy neked ez miért fáj, de neked is jobb lenne talán, ha leszállnál a földre és levennéd a rózsaszín szemüveget, különben egy nap azt veszed majd észre, hogy te is csak feleslegesen rohantál egy olyan szekér után, ami soha nem is akart felvenni, és elpazaroltad rá az életed ahelyett, hogy boldog lettél volna. :)
16/17 anonim válasza:
#14 én egy igazi robotra gondoltam, nem tudom mit jelent a szleng szótár szerint
17/17 anonim válasza:
15 Szerintem már el is pazarolta, éppen ezért böki a csőrét annyira a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!