Néhány évtized és vége a civilizációnak?
Az európai demográfiai adatokra hivatkozva tettem fel ezt a kérdést.
Hogyha a fehér emberek eltűnnek/beolvadnak akkor Európában a sötétség lesz urrá.És vége lesz a civilizációnak.
Az iszlám hit miatt a követők nem képesek civilizációt teremteni , a feketék szintén nem képesek rá.
Az ázsiaiak viszont igen de arra már ők is túl kevesen lesznek.
Szóval ezután a Föld elpusztul vagy mi fog történni?
Mert bizony ahogy elnézem ezeket a muszlim tüntetőket Angliában kezükben olyan táblákkal hogy "Saria for the UK , Islam will dominate the world" nem látok mást csak sötétséget.
Vagy a fekete gettókra gondolok Londonban illetve az USA-ban szintén csak sötétséget látok a jövőben.
Igen,
ázsiaiak viszont túl kevesen lesznek, hogy tehessenek ellene.
Szerintem népességszabályozásra van szükség a 3. világbeli és iszlám országokban is a kínai minta szerint.
Európában csökken magától is.
Elnézést ha valamivel sértőt mondtam.Nem szándékoztam rasszista és xenofób jellegű dolgokat mondani.
Viszont amik tényleg azok tények.Sajnos ez az igazság.
Nem vagyok vallásos ember és nem járok semmiféle gyülekezetbe.
Csak sokat tájékozódok az interneten , tanulmányozom a gazdasági , demográfiai , társadalmi mutatókat illetve egyéb dolgokat is és a fent leírt következtetésre jutottam.
Ez miért fajelmélet?
Csak leírtam a tényeket.
Amiről , írtam a gettók...stb azok mind igazak nem csak egy amerikai rendező agyszüleménye vagy egy álom hanem a való világ.
Többször jártam Európa nyugatibb részén , hidd el nem csak a webről tájékozódok és nem csak propagandákat sorolok itt.
Először én sem akartam elhinni hogy ekkora a baj , aztán saját szememmel is láttam.
Természetes hogy mindig lesznek sötét és világos emberek.Nem itt van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!