Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látok bele többet, vagy ÚGY néz?
Egy bizonyos bisztróba járok ebédelni, kaját elvinni elég gyakran. Az egyik pultos lány, aki ott dolgozik azt vettem észre, hogy ha nincs úgy forgalom, állandóan rajtam felejti a tekintetét. Vagyis több ennél, mert megrögzötten néz messziről, miközben eszek. Persze ha pörgés van, akkor nem, de ez nyilvánvaló. Volt, hogy a kolléganőivel mint ha össze-összesúgtak, vihorásztak volna, miközben végig engem nézett. (ezért is volt, hogy feltűnt a dolog egyáltalán) Persze simán láthatok bele többet, sőt. Ami azt illeti nem is vagyok egy tipikus "olvadoznak utána a nők" típus, felesleg is bőségesen van rajtam. Ha le lennék fogyva, egész jóképű lennék, de az régen volt már. :) Magyarra fordítva: mostanában nem igazán szoktak stírölni nők.
Vajon többet látok bele vagy ÚGY nézhetett? Esetleg csak szórakoztak rajtam?
Nyilván nem tudhatjátok biztosan, csak kíváncsi vagyok, külső szemlélő hogyan értelmezné.
28/F
#10 Kösz, ez sokat segít. Mondjuk ez a hely félig önkiszolgáló, szóval nem kell lesnie a kívánságaimat. :D (hisz akkor odamennék a pulthoz rendelni valamit)
Mindenesetre észben tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!