Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek flörtöl vagy én látok bele többet?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nagyon tetszik, de nem tudom eldönteni, hogy mi van. Sokszor ér hozzám, úgy ülünk, állunk egymás mellett, hogy egymáshoz érünk, vagy átkarolt, stb. Semmi komoly, de mégsem tartjuk a személyes teret, amit mindenki mással szokás. Szoktunk poénkodni szexszel, de a társaság is olyan, hogy ez ott belefér. Kérdezte már tőlem, hogy szingli vagyok-e, de az is olyan, hogy kontextusból adódott a téma. Ti csinalnaltok ilyeneket, ha abszolút hidegen hagyna egy nő?2018. szept. 30. 14:55
1/6 anonim válasza:
Flörtöl. Ügyesen csinálja, szépen bele is habarodsz.
2/6 próbálokkedveslenni válasza:
Nem szokásom olyan nőket karolgatni / dörgölőzni hozzájuk, akik nem vonzanak szexuálisan.
3/6 anonim válasza:
Még fogja lékelni a vaginádat.
4/6 anonim válasza:
Már kérdezted, csak most kihagytad, hogy idősebb is. Ott is meg lett mondva, hogy a flört nem jelent semmit. Ez meg csak az agyadat húzza.
5/6 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is csak férfiként.
Én sem tudom eldönteni, hogy most mit is akar vagy csak szórakozik velem.
Egy társaságon belül mondtàk nekem, hogy többnek kezel, mint egy barátot, de mégsem érzem azt, hogy ő kapcsolatot akarna velem. A félre értéseket meg jobb elkerülni, mint többet gondolni bele..
Engem ha érdekel egy nő, akkor kényszerből mindig hozzá érek, sok figyelmet nyújtok felé, mélyen a szemébe nézzek. Lehet nála esélyed, sok sikert! :)
Amúgy meg ha egy társaságban szoktatok lenni, akkor kérdezd meg onnan pár tagot, hogy nekik mi a véleményük rólatok.
6/6 anonim válasza:
Te látsz ebbe többet. Ha erre mindenki ugrana, akkor egy embernek millió ilyen partnere lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!