Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy a szüleim nyomást helyeznek rám, hogy szép barátnőt vigyek a családba?
Amúgy a szüleim szépek, fiatal korban egyik legszebb pár volt a városban, és szerintem kicsit megszállotjai a szépségnek.
Én viszont nem vagyok olyan szép, korántsem vagyok tökéletes, elég sok szépséghibám van szóval nem értem miért kellene szép lányt vigyek haza bemutatbi nekik?
Emiatt a barátnőim inkább be sem mutatom nekik mert tudom mennyire a szépség megszállotjai és hát én más világban élek mint ők.
De azt nem értem miért nem tudnak kicsit reálisabban gondolkodni, hogy ha a fiúk nem lett olyan szép akkor miért nem lehet csúnyácska barátnője aki talál mellé miért kellene szép barátnő aki pedig nem talál mellé. Nem értem miért ilyenek. Mindig is nyomást helyeztek rám, emiatt csak nagy későn kezdtem el csajozni, ismerkedni és a barátnőimnek mindig kifogásokat hozok fel amiért pont nem megfelelő a bemutatásuk a szüleimnek.
2
Nem kamu. Esetleg ismerjük egymást személyesen is? :D
Amúgy a szüleid mondták konkrétan, hogy szép lányt vigyél haza? Van mibōl “érzed” ezt? Tehát nem lehet kifejezetten azt mondani, hogy nyomást helyeznek rád, csak azt, hogy te így “érzed”.. Szerintem ez valami komplexus nálad, konkrétumot nem írtál arra, hogy mivel nyomasztanak a szüleid, mit csináltak.
Már azért is elég kamu kérdés, mert szépséghibáktól nem lesz rögtön ronda valaki (fōleg ha születési hibákról van szó), a rondaságot leginkább az igénytelenség teszi. Te meg amiatt siránkozol, hogy nem születtél szépnek. Aki szép, annak a kinézete nagyban függ attól is, hogy ad magára, törōdik a kinézetével.
4
Akkor kinek lesz szép barátnője? Akinek szép a belsője?
Miért baj ha beismerem csak a csúnyáncska lányoknál van esélyem. Máskor meg arra panaszkodnak a lányok, hogy a pasik nem képesek jól belőni a kategóriájukat és béna pasik próbálkoznak náluk. Legalább emiatt tiszteletet érdemelnék, hogy a természet szabályaival nem megyek szembe mint sokan.
6
Ez nem így van. Aki törődik a külsejével és szép az csupán fokozza, hangsúlyozza szépséget. De csak mert átlagos időt szentel erre nem lesz nem szép.
Aki viszont nem szép alapból abból nem lesz szép bármit is tehet.
De nem is ez a lényeg most hanem a ligák, mindenki azt mondja hogy mindenkinek a saját kategóriájukban kell a keresgélniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!