Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szép lányokkal ismerkedni?
Buszon, közértben, énekkaron, iskolában, munkahelyen, moziban, színházban, otthon.
Nem, hazudtam. Van egy olyan hely, ahol csak szép lányok ülnek egy szobában és arra várnak, hogy meg akard őket ismerni. egy a bökkenő, nem te gondolod róluk, hogy szépek, hanem a Klári néni, és ő válogatta össze őket külső szerint neked.
"A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy bárhol. Akkor, jól hiszem, hogy nem bennem van a hiba. köszike."
Ezért írtam, hogy Neked, sehol!
1. voltam.
Szerintem is barhol.
Csak az a baj a mai tarsadalomban, hogy nagy az elvaras egy ferfinak a novvel szemben es forditva.
Fontos hogy milye van es nem valojaban ki.
Egyebkent noi valaszolo vagyok, felsofoku vegzettseggel , de evvel ellentetben semmi bajom nem lenne leallni egy olyan ferfivval akinek nincs egyetemje. Tudjon elsosorban ember lenni.
Volt tapasztalatom olyannal akinek 2 egyetemi vegzese volt, de mint ember nulla volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!