Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vagányabb csajnak, aki tetovált, koncerte járós, ALKALMANKÉNT alkoholfogyasztó, baseball sapkás, etc. Egy szép nagy rózsacsokrot venni jó ötlet? Az ilyen típusú lányok is szeretik a csajos dolgokat?
Én egy otthonülős, csak szoknyát hordós, soha alkoholt nem fogyasztós könyvmoly vagyok, és semmilyen virágot nem szeretek kapni. Nekem ez nem csajos, hanem felesleges.
Ráadásul nem romantikus, tucat. Ha figyel RÁM, mikor azt mondom, hogy állandóan elhagyom a hajcsatjaimat, és meglep egy pár száz forintos bobby pin csomaggal vagy egy kis mütyürrel, amiben tárolhatom a csatokat, az ezerszer romantikusabb, mint egy filmes klisé. Az nekem szól, annak, aki vagyok. Nekem a romantika azt jelenti, ismerem és szeretem a másikat.
Ja, neked, de másik 1000 azonnal "mer sóher vagy azér' veszel ilyen olcsóságot!"
Kapcsolaton kívül ne adj inkább.
32/f
Egy szal rozsa!
Ne egy egesz csokor. Foleg, ha mentek valahova, mert akkor nincs hova tenni. Ha elkuldod a munkahelyere, vagy lakashoz viszed, akkor talan ok.
Plusz rengeteg penzbe kerul.
Ha rolam lenne szo, tetkos, rocker csaj vagyok, akkor nekem inkabb egy tulipan csokor, de meginkabb koncertjegy :)
Semmikeppen se cserepes virag!!
Egyszer kaptam fokfoldi ibolyat egy elso randin. Nem volt masodik, meg akkor se, ha ertekeltem, hogy le akart nyugozni.
Varrass egy csokrot a répádra, aztán nyomd a markába.
32/f
#1 nem a rozsacsokortol lesz noies egy no!
En pl azt szeretem amikor a viragok kint vannak a kertben, es nincsenek "meggyilkolva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!