Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vagányabb csajnak, aki tetovált, koncerte járós, ALKALMANKÉNT alkoholfogyasztó, baseball sapkás, etc. Egy szép nagy rózsacsokrot venni jó ötlet? Az ilyen típusú lányok is szeretik a csajos dolgokat?
Én sem bírom a vágott virágot. Lehet egy csokor, vagy csak egy szál, nem tudnám értékelni. Nem azért, mert "vagányabb" csaj vagyok, hanem mert a vágott virág drága és felesleges, mert leszakítják a virágot, hogy aztán 2 nap múlva elszáradjon és kidobjuk.
Egyik előző válaszolóhoz hasonlóan azt javasolnám, hogy kutass az emlékezetedben, hogy mit említett, mit szeret.
Pl. én nagyon szeretem a kávét. A párom az első randira (sétáltunk) egy pohár kávét hozott pont olyan ízesítéssel, amilyennel szeretem. Egyszer mellékesen említettem neki, hogy mivel szeretem inni a kávét és ő megjegyezte.
"Filmes klisé lenne virágot adni annak, akit szeret az ember?"
Igen. Annak, akit szeretsz, olyat adsz, amiről tudod, hogy szereti. Ha ismered a lányt, és tudod, hogy szeret virágot kapni, és a rózsát is szereti, akkor romantikus. De nem tudod, hisz kérdezed, hogy jó ötlet-e, így csak egy lopott tucat ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!