Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért kapok csak szexre ajanlatokat, mert nem vagyok elég szép, legalabb annyira, hogy megtartsak egy férfit?
Ha bele is megyek ebbe , egy ferfi se akar egy ket alkalommal többre
Túl komoly , könyvmoly voltam mindig es mostanaban valtoztatni akartam ezen , bátran kipróbálni dolgokat .
Kivancsi voltam mit ad az elmeny ?
Csak 3 ilyen alkalmam volt de mindegyik pasi elvesztette az erdeklödeset irantam , utana meg szexre se kellettem .
Nem voltam oda egyik pasiert sem , inkabb a kivancsisag hajtott . Lehet ez is volt , hogy a szexben se oldódtam fel mert túl rövid ismeretsegek voltak es nem volt lelki kötödés , es lehet úgy ereztek hogy nekem nem jelentettek sokat , de en se nekik
Szerintem nem lehetsz csúnya ha alkalmi kapcsolatot találtál.
Gondolom ők úgy álltak hozzád, hogy egy-két alkalom aztán megy tovább a következő nőhöz, fel sem merült bennük hosszabb kapcsolat célja.
Hány éves vagy?
29/f
Ha szexre jó vagy,akkor nem a külsőd a gond.:)
Én is sok ilyen ajánlatot kapok,idegesítő és bántó is egyben :(
Már ebből a gondolatmenetből is tök egyértelmű, hogy fogalmad sincsen mi kell egy kapcsolathoz. Persze, hogy nem kellesz senkinek komoly kapcsolatra, fogalmad sincs az egészről. A külsődnek semmi köze ehhez. A jó külső édes kevés ahhoz, hogy valaki kapcsolatot akarjon tőled, ennél ezerszer több kell. Ha fogalmad sincs, hogy ez alatt mit értek akkor reménytelen eset vagy.
Emellett nulla önértékelésed meg önismereted van, odaadod magad bárkinek. Ez senkinek nem vonzó.
Valószínűleg igazad van. Szexben is legfeljebb hagytad magad, ezért nem kerestek többet.
Egy kapcsolatba sokkal több energiát kell beletenni.
Viszont, ha megdugnának, akkor nincs baj a külsőddel, a hiba nem ott van.
Én ismerem magamat,tudom mik a hibáim,de tudom,hogy mik az értékek is bennem.Tudom,hogy min működik egy kapcsolat,bár csak elképzelésem van róla,mert akivel komolyra indult volna valami,nála is csak pár alkalomig kellettem.
Nyilván nem teszem szét a lábamat ezekre az ajánlatokra,csak bántó,ha rögtön ezt kapom és nem egy"szia.nincs kedved egy jót beszélgetni egy kávé közben?"szöveget.
Ez nem így van. Ha kalandot keresel, akkor arra nagyon sok férfi vevő, még olyanok is, akik kapcsolatban vannak.
Komoly kapcsolatot viszont mindenkinek nagyon nehéz találnia. Férfiak sok elutasítást kapnak, míg nőknél sokszor előjön, hogy csak szexet akar, akivel ismerkednek. De ezek a férfiak nem csak veled vannak így, hanem mindin számukra vonzó nővel. Vagy mert ilyen életszakaszban vannak (mint ahogyan te is, kalandozós), vagy mert mindigis ilyen vadászösztönösek voltak/lesznek.
Sok olyan pasi keresgél csak szexet, aki már kapcsolatban van, esetleg gyerekei is vannak, na ezek egy-két numera után nem fogják ezt feldobni.
Másrészt vannak olyan pasik is, akik nem akarnak elköteleződni jelenleg, mert vagy nincs idejük rá, vagy most lett vége egy kapcsolatuknak és még nem áll készen, hogy továbblépjen, viszont ettől még a hormonok termelődnek, szóval a szexuális vágyait ki kell élje valakin.
De ha te az ismerkedésnél még addig a kérdésig sem jutsz el, hogy milyen célból regizett az adott oldalra, vagy ha személyesen ismerkedsz akkor mi célból keres, akkor ne is csodálkozz.
Sokan lefektetik előre azt, hogy csak szexre kell a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!