Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin illedelmesen felajánlom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin illedelmesen felajánlom, hogy én fizetek és a pasi el is fogadja. Ez olyan gáz, nem?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal, idáig ha volt párom soha nem hagyta, hogy fizessek legyen szó vacsoráról, strandról, boltról vagy akármiről. Mindig el fogadja, hogy ki fizessem nem mondja azt, hogy majd ő fizeti pl ezt is. De ettől függetlenül én mindig ha pl fizeti valahová a belépőt kifizetem mondjuk a kaját utána vagy ami következik és fizetni kell érte de nem tudom, hogy férfiként neki ez nem kellene, hogy sértő legyen? Végtére is nekem egyszer azt mondták egy "királynő nem fizet". Akkor most ő smucik és ha a férjem lenne vagy a párom akkor sem lenne férfi és mondaná, hogy nem hagylak fizetni mert én vagyok a férfi.. Értitek.. Mit gondoltok? Nálatok, hogy volt?

2019. júl. 23. 20:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

Illedelmesen felajánlod aztán gáz ha elfogadja? Ö...

Alapból elfogadom, ha valakinek ez a világlátása, de legyen konzekvens. Pl. ha a férfi dolga fizetni, akkor gondolom, a háztartás nem gond ha majd a nő dolga.

Én egyenjogúságra vágyom, nem kell fizetni helyettem és vállaljuk közösen a kötelezettségeket is, én ebben hiszek.

24N

2019. júl. 23. 22:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Leìrtál egy teljesen normális helyzetet. A kérdésedből valahogy úgy jött le, hogy mindent fékezték és sosem ajánlotta fel, hogy fizet.

Ez az ideális a mai világban, régen a férfiak és a nők fizetése között òriási különbség volt, akkor alakult ez ki. (Vagy még korábban.)

2019. júl. 24. 09:38
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom én hogyan látom ezt kedves kérdező, talán más fényben fogod te is utána:

Hányadik randin kéne a nőnek felajánlania, hogy osszuk szét a számlát? Az elsőn. Miért? Mert én úgy gondolom, hogy egy randin mindkét fél azért van ott, mert szeretne a másikkal időt tölteni. Idejüket fordítják egymásra. Ha elvárod, hogy fizessen helyetted a másik, ez azt feltételezi, hogy a te időd értékesebb, mint az övé. Ez viszont nem két egyenrangú ember kapcsolta.

Persze van kivétel. Ha a fiú el akar hívni 5 csillagos szállodába és ez neked anyagilag nem fér bele, akkor ezt fizesse ki ő. Ez amolyan felajánlás részéről. Bármikor máskor is tehet ilyen felajánlást, de te is tehetsz.

2019. júl. 24. 09:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a valóságban.

Itt inkább az gáz, hogy királynőnek érzed magad és elvárod mástól, hogy mindent fizessen neked és/vagy helyetted csak azért mert pncid van.

Én kifejezetten gyűlölöm ha valaki mindent fizet nekem.

2019. júl. 24. 10:55
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem teljesen korrekt a srác. Mondom ezt nőként.
2019. júl. 24. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!