Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin illedelmesen felajánlom, hogy én fizetek és a pasi el is fogadja. Ez olyan gáz, nem?
Testvérem vőlegénye az első találkozón úgy oldotta meg hogy megvolt az evés ivás, testvérem meg fizetett. Annyit se mondott hogy majd ő fizet vagy a részét kifizeti. Úriember módjára félreállt. Azóta is tartja jó szokását, de már együtt élnek. Mindenben ilyen a srác, magánakvaló.
Az ilyet messziről kerülni kell!
8-assal értek egyet. Én pl mindig veszek valami újat, pl felső, vagy kis táska, oké, hogy a pasi nem tudja, de az egómnak jót tesz, ha tudom, hogy megtiszteltem őt egy új darabbal.
Mondjuk az első pár alkalom után illene csak elfogadnia a nő felajánlását. Addig legyen úriember.
Akkor legközelebb te fizeted a beugrót ő meg a többit. Ugye nem arra gondolsz, hogy majd ő fizet mindent mostantól örökre, "mert csak"? Jó van ilyen ember is, de nekik valami műanyag szilikonkirálynő szokott kelleni és ők maguk is elég jellegzetes figurák - biztos láttál már ilyet - haj nincs, bazi nagy határon átcsempészett német autó, áránlánc, izompóló, 16 szavas szókincs (illetve további 160 káromkodás)
A vonatkozó dalszöveget tudnám idézni:
"...nem születtél királylánynak, (dolgozol azt veszel)"
Rossz hír, de ideje volt megtudni.
Amit felajánlanak, azt miért lenne gáz elfogadni? Legközelebb gondolkozz, mielőtt beszélsz.
És nem vagy királynő :)
Szoval nalad ez nem oszinte gesztus, hanem egy nyomorusagos teszt.
Az gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy komolyan vett teged es nem akarta atyaskodva eldonteni helyetted, hogy mire is van szukseged. Na ha valami, akkor ez tisztelet. Sok ferfinek egyik fulen be, masikon kimegy, amit mondasz, de o hitt neked.
Sokkal egyszerubb lenne az eleted, ha nyiltan felvallalnad, hogy te konzervativ vagy, ezzel az egyenjogu szinjatekkal megfosztod magadat a regimodi ferfiaktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!