Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem ír vissza, akkor ez azt jelenti ennyi volt?
A hét elején eltöltöttünk pár napot, kimentem hozzá külföldre, utolsó napjai voltak ott. Ezutàn elment a csalàdjàhoz, és úgy beszèltük meg, hogy jövőhéten pedig eljön hozzám. Mióta hazament, azóta sokkal kevesebbszer keres, nincs több jó reggelt és jó éjt üzenet sem. Ma rákérdeztem, hogy konkrétan mi van.
Volt fent a neten azt làttam, de az üzenetemet nem nyitotta meg. Mivel még nem volt komolyabb barátnője, én lennék az első, ezért lehet beijedt. Őszintén: ennyire ellenne a családdal vagy ő sem tudja mi van és azért nem ír vagy ez szimplán azt jelenti, hogy ennyi volt csak gyáva a szemembe mondani?
Valamint ilyenkor mi a helyes viselkedés tőlem, én is hagyjam és majd keres vagy mindenképpen kérjek magyarázatot?
Szűz fiúka volt?
Amúgy szerintem se rohanj utána.
Voltak női, de komolyabb még nem, akivel hosszabb tàvon együtt lett volna.
Az együtt töltött idő alatt sem mindig úgy viselkedett, amire én számítottam, tehát elvolt a dolgaival néga, meg nem ölelt és bújt annyit, mint ami egy friss kapcsolatban szerintem normális lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!