Hogy lehet egy pasit illedelmesen megkérdezni, h le e akar fekudni velem?
Konkrét pasit, vagy csak áltlában tetted fel elméleti kérdésnek? Ki neked, honnan ismeritek egymást? Kora, hozzád képest? És tetszel neki? Honnan tudod, hogy tetszel neki? Eddig mit tettél, hogy észrevegyen? Ő tudja már, hogy ő tetszik neked? Mennyire vagytok bizalmas és/vagy baráti kapcsoltban? Stb
Ezek mind olya kérdések, amik nélkül nem is tudom, hogy várhatnál el értelmes, használható, a te esetedhez illő segítséget.
"Le-e akarsz-e feküdni-e velem?" Csak hogy a kérdésedben lévő szép "magyaros" fogalmazást kihangsúlyozzam. :P
Amúgy meg komolyan, tényleg igaza van a kettesnek, ezek az infók nélkül nem igen lehet segíteni érdemben.
7 éve költöztem ide ahol lakom és az első találkozás óta kívánom a szomszédasszonyt.20 évvel fiatalabb gyönyörű,életrevaló,nagyszájú nő,aki minden neki nem tetsző gondolatomra a "nyasgem" szót használja,mire én:bármikor!
Amúgy soha semmi ne volt köztünk,de pár hete kissé feldobott állapotban átjött beszélgetni és elhangzott a szokásos "nyasgem",tőlem a szokásos bármikor,mire letolta a naciját,elhasalt az ágyon és azt mondta,hogy -tiéd a pálya! nem vettem zokon...
4-es!
Beteljesült akkor a vágyad?Odacsavartál neki?
pl:
hey!im faqing horny . do u want to fuq me right in the pussy?
-yes
-ok
-ah faq me harder .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!