Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok, ha csak olyan csajjal tudnék összejönni, akinek nagyjából rendben vannak a fogai?
Itt nem Kate Upton kaliberű retinakiégetős hófehér Hollywood-i mosolyra kell gondolni, hanem hogy ne legyenek rossz fogai, legyen semleges a lehelete (rágó/rendszeres folyadék nagy segítség ebben) illetve ne legyen sárga fogköves, aminek a látványára inkább kettőt hátrébb lépek. Nekem se álomszép a mosolyom, de kétszer átestem már fogszabályozáson, odafigyelek ha valami baj van vele (alapból zavar is ha gáz van vele) és tudom, hogy nem egy luxus a fogápolás.
Bocsi a gyenge képért, de látható, hogy nekem sincs celebmosolyom , de próbálok vigyázni a fogaimra. Ha valakinek nem tetszik a mosolya, akkor egyszerűen nem bírnám megcsókolni, lehet bármilyen arca/teste. Ez nagy felszínességre vall? Túl nagyok az igényeim?
Nem a rántotthúscafatokról beszélek... jó ég. Ez a véglet van csak?
Nem kell kajadarabnak maradni a fogak között étkezés után, de attól még ha nem tudod megmosni utána, csak érződik, hogy ettél. Ezt hadd ne kelljen már magyarázni.
Ha csak reggel-este mosol is fogat, napközben eszel 4x kb. Megnyugtatlak, az a 4 étkezés érződni fog. Nem kell, hogy kajadarab maradjon a szádba, de nem fogkrémszagú lesz.
Akit szerintem ez is zavar, az ne akarjon kapcsolatot, mert ennél nagyobb problémáknál összeroppan.
"13 évesen költöttem cirka 60-100 ezret az első fogszabimra"
Azt anyádék fizették, nem te. Úgy meg azért könnyű.
14es valid pont.
Tudod mikor költöttek rám anyámék ennyit? Az esküvőmkor, azt is visszakérték. A fogaim meg picik és befelé csálék. De talán valahogy túlélem, ha emiatt nem tetszem neked. Majd este sírok kicsit a párnámba.
De itt van hely. Ha egyenesen állna, ugyanekkora helyet foglalna, nem kéne két lyuk a számba.
Ha csak a két első fogat nézed, ilyesmi, csak nem ilyen sárgák. És a méretük egyforma, nem tűnik az egyik kisebbnek a másiknál. Ha teljesen csálé lenne, bevállaltam volna a lyukat, de ennyinél nem éreztem indokoltnak.
Amúgy egy csomó sztárt tudok, akiknek ugyanilyen a foguk, és nem fogszabályzójuk van, hanem direkt/porcelánhéjuk, meg ugye egyenesre kontúrozták a fog alját, hogy ne látszódjon. Náluk is csak bizonyos szögből.
Pl. Charlize Theron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!