Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnánk 4en egy sátorban éjjel? Programok?
Holnap sátrazok a barátommal(pasimmal), a legjobb bnőmmel, és az ő barátjával(pasijával). Este 9 körül végzünk is a sátor felállításával, aztán kajálunk, és utána kéne még pár program. Gondoltunk a filmnézésre, de vhogy nincs hozzá kedvünk. Mit tudtok javasolni? Mit lehet egy sátorban éjjel csinálni 4esben? Csak normális válaszokat várok, köszi.
17/L (többiek: 18/F, 17/F, 16/L)
egyet értek 14:07-tel.
egy sátorozás kb arról szól, hogy a tábortűznél isznak cigiznek beszélgetnek, jót buliznak. a titok: jó pia, jó arcok. és utána mehet a szex, olyan bulit csináltok majd hogy biztos egész életetekben emlékezni fogtok rá:P
L/19
persze ahhoz olyan emberekre van szükség. mert pl 4 atomfizikus nemfog vedelni/cigizni/ részegen szexelni :/
Kindermachen!
Vigyetek laptopot és csézzetek.
hmm 14:14es vagyok, veletek sem mennék sátrazni:D jó ok szexre még nem került sor de akkor is, nem vagytok ti kicsit uncsik? én sem szoktam annyit inni hogy ne emlékezzek másnap, tudod van egy szint, a becsiccsentés. tudod arról szól hogy kellemesen érzed magad, jókat röhögsz de tudod kontrollálni magad. pl a boros válasz pont ezt idézné elő.
am meg akkor marad a tábortűz+kaja+vörösbor(próbáljátok ki 1szer, talán pont akkor, mit veszítetek?!)+ beszélgetés, majd alvás.
jó szórakozást.
14:02-es vagyok
Nos igen, azok mellett, amiket leírtam, érkezett még néhány tanács, ami szerintem is egész jó.
Pl. sátrazásnál a tábortűz, gitározás és éneklés, iszogatás, stb. egész jó "program". Az iszogatás alatt pedig nem azt értjük (legalábbis én nem), hogy seggrészegre isszátok magatokat, hanem 1 doboz sör/1 kis pohár bor mellett egész jól el lehet dumálgatni... Aztán ha elfáradtok akkor a sátorban lehet társasozni, amint már írtam, vagy szintén dumálni. :) Ennél már csak az lehet jobb, ha van a közelben medence, akkor ott lehet úszkálni is. ;)
A srácok is úgy gondolják, hogy szex kizárva?
Én rátok gyújtanám a sátrat a helyükben, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!