Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondogatja, hogy elhagyom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja, hogy elhagyom?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, de anyagi okok miatt még nem élünk együtt, pedig nagyon szeretnénk. Kb háromnegyed éve elkezdte mondani, hogy elfogom hagyni. Mostanra ott tartunk, hogy már minden nap elmondja. Nem tudom miért csinálja, és hogy miért nem hisz nekem, bennem. Ez alatta az idő alatt bizonyítottam már elégszer, hogy szeretem, és vele akarok élni. A kezem is megkérte, ugyan gyűrű nélkül, de arra is igent mondtam, többször is.

Kommunikálni nem lehet vele, mert ha ilyennel kapcsolatban kérdezzem, akkor azt vitatkozásnak veszi és egyszerűen nem vesz rólam tudomást napokig.

Harminc és negyven felettiek vagyunk.

2019. júl. 22. 09:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#9 Erre gyanakszom én is egy ideje. Egy (kezdő) pszichológust simán kicsinálna.

#10 Ez is a gondolataim között van. Bár sokszor magától mondja, hogy ő hű.

2019. júl. 22. 12:18
 12/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok... Hát figyi, ha így viselkedik, mint egy ovis, akkor még okot is ad rá, hogy előbb-utóbb elhagyd... Nevetséges ez a faszi konfliktuskezelése.
2019. júl. 22. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
a #10-es jól mondja, van ott valami a háttérben, szerintem nője van.
2019. júl. 22. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Legyen neki igaza, hagyd el!

Te kinézel ebből valami hosszú, boldog kapcsolatot?

2019. júl. 22. 18:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Eddig kinéztem, most viszont elbizonytalanodtam.

Ezeket leszámítva normális.

2019. júl. 24. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!