Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a ffi többet keres nem ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ffi többet keres nem ugy lenne korrekt hogy többet tesz a közösbe?

Figyelt kérdés

Az exem is es a baràtom is azt csinalja ha a leendö családra gyüjtünk a közösbe egy petákkal sem tesznek többet hanem maguknak félre. (Az exem a különbözetet pl magára szorta, uj ruhàk, dràga napszemüveg, hangtechnika), a mostani meg az anyja házára gyüjt pluszba mert a nevére irattàk a szülök es ugy éli meg az a sajàt háza de felsö szintet is csinalni akar nekik, mindezt folytatva ha gyerekünk is lenne szoval a sajat gyerekere ill csaladjab se tenne többet mint amennyit en tudok-es ha pl 100 ezer lesz a gyedem akkor ö a 270 es fizujabol szinten csak 100 at tenne a csaladba)

Ez normalsi hogy komoly, azaz csaladalapitasra törekvö ffiak igy szàmolnak?

2019. júl. 22. 07:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
100%
Sose szültem volna közös kassza nélkül. Ebből a kapcsolatból legkésőbb holnap kell kilépni. Az aranyásó dumát meg engedd el a füled mellett. Okos nő nem szül így gyereket.
2019. júl. 22. 09:19
 42/73 anonim ***** válasza:
28%

Eleve kérdező, ha te mint nő "szívsz" a gyerekkel, minek neked egyáltalán gyerek? Rajta van a bakancslistán, ki kell pipálni vagy a poszt már a vágólapon, csak az uh kép kell? Amúgy simán ess teherbe, szüld meg, a legrosszabb esetben meg kikönyökölsz annyi gyt-t, amennyit most hiányolsz a közös kasszából és a következő pasikával nem lesz vita azon, hogy ki mennyit tegyen a kasszába, mert a gyerek.

33/f

2019. júl. 22. 09:20
 43/73 anonim ***** válasza:
91%
Minél tovább húzod vele, annál több időd veszik még pluszba kárba.A te esetedben nincs már min gondolkodni.Ez a pasi sem megfelelő a számodra.Ez van.Nézz szembe ezzel, és lépj ki.Azt nem lehet tudni előre, hogy a következő milyen lesz, de engem ez a tudatlanság nem tartana egy ilyen farok mellett.És mint egyedülálló anya azt mondom neked, hogy a gyereket azt magadnak szülöd kérdező.Én megtanultam, hogy ebben egyetlen pasira sem lehet 100%-ban számítani.Úgy szülj, vagy ne szülj, hogy ezt mindig tartsd a szemed előtt.Igazságtalan az élet, de a nőknek ez jutott.És abban sem lehet teljesen megbízni, aki a gyerek születése elején, vagy netán kicsit tovább teljesen odateszi magát anyagilag is.Ez később könnyen átfordul az ellenkezőjébe, ha őfelségének valami éppen nem tetszik.Tehát gyereket csakis úgy vállalj, hogy szükség esetén egyedül is helyt tudj állni, anélkül, hogy a biológiai apától bárminemű segítségre számíthatnál.Enélkül nem érdemes szülni, főleg a mai világban.A férfiak 98%-a sosem fog akkora felelősséget érezni a gyereke iránt, mint az anyák.Természetesen nőknél is vannak rossz példányok, de közel sem annyi, mint a hímneműeknél.
2019. júl. 22. 09:25
 44/73 anonim ***** válasza:
18%

#43. Remélem lányod van :)

33/f

2019. júl. 22. 09:35
 45/73 anonim ***** válasza:
35%

Azt írod 5x annyit keres a párod mint te. Exed ugyanebbe a kategóriába tartozott. Gondolom szempont volt a választásnál.

Nehezen tudod biztosítani magad azt a színvonalat, amit szeretnél

Megoldás 1: Regisztrálsz egy társkereső oldalra és kiírod maximum mennyit kereshet a jövendőbeli. Az összeg legyen a fizetésed.

Megoldás 2: Keresel egy jól kereső kifejezetten rosszul kinéző fiatalembert, akinek te lehetsz a főnyeremény, hátha hajlandó megduplázni a havi fizetésedet.

2019. júl. 22. 09:38
 46/73 anonim ***** válasza:
12%

Nem biztos, hogy rábíznám a gyerekem egy olyan nőre aki azért szülte, mert van pénz. Normál esetben nem ezért szül valaki egy kapcsolatban.

Nyílván kell a gyerekneveléshez pénz, de itt nem arról van szó, hogy nincs pénz. Csak arról, hogy a nőnek több kellene.

2019. júl. 22. 09:40
 47/73 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként nem csodálkozok, hogy diplomával is rosszul keresel. Ennyi agyhoz pont elég az a pénz amit adnak.
2019. júl. 22. 09:44
 48/73 anonim ***** válasza:
25%
Teljesen alkalmatlan vagy a gyerekvállalásra, Kérdező! Ilyenen még vetlenül se gondolkodj!
2019. júl. 22. 09:45
 49/73 anonim ***** válasza:
59%

Tehát a gyógyszeres történet az ex-el volt nem a jelenlegivel..sokan félre értelmezték.

Amúgy már beszéltetek arról, hogy ha lesz gyerek , hogy lesznek az anyagaik?

Mert házasság előtt miért is kellene neki 150 ezret neked meg 70 et bele adni a közösbe? Aztán ha kidobod a szűrét ott nyavajogsz majd, hogy fele fele arányban osztozzatok?

2019. júl. 22. 10:04
 50/73 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem neked sem világos, hogy pontosan mit akarsz. Van félretett pénze, nem szórja el. Egy olyan házra akarja költeni, amiben majd együtt fogtok lakni. Ezzel eddig szerintem nincs is gond.

A neocitranos történet az teljesen más, ott arról van szó, hogy te magad nem jössz ki a fizetésedből. Magyarul ha szakítanátok, akkor sem lenne pénzed Neocitranra, meg semmire. Ez pedig nem a párod problémája, hanem csakis a tiéd.

Abban igazuk van a többieknek, hogy amíg nincs közös kassza, addig ne jöjjön a gyerek. És abban is, hogy ha szerinted a gyerek csak szívás, és csak neked szívás, akkor nem biztos, hogy kell neked gyerek egyáltalán (nem mondom, hogy gyereket nevelni könnyű, tényleg elég nagy szívás néha, de nem ez az első dolog, ami eszembe jut róla). Ráadásul létezik gyed extra, vissza lehet menni dolgozni, aztán a munka is felezve van, így lehet megosztani a gyerekkel/háztartással kapcsolatos terheket is.

Szerintem az alapprobléma az, hogy te már most elvárod, hogy a párod eltartson (kiegészítse a jövedelmed), holott még sehol nincs gyerek meg gyed. Csak azt nem értem, miért nincs annyi önbecsülésed, hogy ezt magadnak akard megteremteni. Nincs törvénybe foglalva, hogy a nőknek kevesebbet kell keresniük. Te is tanulhatsz, képezheted magad, kereshetsz többet fizető állást. Engem például megnyugtat, hogy keresek annyit, hogy gyerekekkel együtt csak az én fizetésemből is meg tudnánk élni.

Csak akkor nem arra kell még öt évet várni, hogy a pasi mennyit hajlandó rád költeni, hanem ki kell lépni a komfortzónádból.

2019. júl. 22. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!