Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ffi többet keres nem ugy lenne korrekt hogy többet tesz a közösbe?
Az exem is es a baràtom is azt csinalja ha a leendö családra gyüjtünk a közösbe egy petákkal sem tesznek többet hanem maguknak félre. (Az exem a különbözetet pl magára szorta, uj ruhàk, dràga napszemüveg, hangtechnika), a mostani meg az anyja házára gyüjt pluszba mert a nevére irattàk a szülök es ugy éli meg az a sajàt háza de felsö szintet is csinalni akar nekik, mindezt folytatva ha gyerekünk is lenne szoval a sajat gyerekere ill csaladjab se tenne többet mint amennyit en tudok-es ha pl 100 ezer lesz a gyedem akkor ö a 270 es fizujabol szinten csak 100 at tenne a csaladba)
Ez normalsi hogy komoly, azaz csaladalapitasra törekvö ffiak igy szàmolnak?
Szoval a közösbe egy petákkal sem tesznek többet amit en tudok.
Es kb ugy nezünk ki amig en szinte a felhavi fizum beleadom a közösbe es alig élek márol holnapra addig ugyanaz az összeg nekik a fizujuk negyede ötöde csak(kisujjbol kirázzàk mig en pl gyogyszert nem tudok venni magamnak betegen) es szorjàk magukra a penzt
A gyogyszeres sztory is "szép" egyszerre voltunk az exszel betegek mig ö orrcsepp neocitran vitaminokat szedett addig en vergödtem mindezek nelkül es kegyesen megkinalt egy neocitrannal)
Gyűrű az ujjadon, pocak kerekedik vagy legalább időpont van rá? Nem? Akkor milyen gyed?
32/f
Te is családalapításra vágysz,akkor miért nem keresel plusz munkát,és törekszel többre,nem beleülsz az én nő vagyok ennyit keresek,a férfi meg fizessen többet kényelem fotelba?
Most is félreteszi,amiben megegyeztetek,miért akarod előírni,hogy a fennmaradt összeget mire költste??Ha tényleg lesz gyereketek,akkor ùgysem az lesz,hogy nesze 100.000 a gyerekre,a többit meg ruhára költi.Tuti.
Te meg minek tervezel olyan emberrel,akivel szerinted nem egyeznek az elvárások?És még gyerekt is akarsz tőle.
Teljesen fölösleges a "leendő családra" gyűjtened jelen pillanatban, mint ahogy az exeddel is az volt. Korai.
Az anyja meg az apja viszont már most a családja, amikor te még a fasorban sem vagy...
Diplomaval keresek annyit amennyit.
Meg gyerekkel még annyit se keresnék.
Nem vagyok troger munkakerülö vagy hasonlo. En meg olyan ffit nem lattam aki ne keresne többet nalam es a gyerekvallalassal ö szivna es nem a nö.
Mégegyszer irom KOMOLY kapcsolatrol van szo.
A párom szerint màr matol is jöhetne a gyerek miert huzom halogatom a felàllàs!!!érthetö???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!