Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ffi többet keres nem ugy lenne korrekt hogy többet tesz a közösbe?
Az exem is es a baràtom is azt csinalja ha a leendö családra gyüjtünk a közösbe egy petákkal sem tesznek többet hanem maguknak félre. (Az exem a különbözetet pl magára szorta, uj ruhàk, dràga napszemüveg, hangtechnika), a mostani meg az anyja házára gyüjt pluszba mert a nevére irattàk a szülök es ugy éli meg az a sajàt háza de felsö szintet is csinalni akar nekik, mindezt folytatva ha gyerekünk is lenne szoval a sajat gyerekere ill csaladjab se tenne többet mint amennyit en tudok-es ha pl 100 ezer lesz a gyedem akkor ö a 270 es fizujabol szinten csak 100 at tenne a csaladba)
Ez normalsi hogy komoly, azaz csaladalapitasra törekvö ffiak igy szàmolnak?
14 amit felreteszünk az a fizujuk negyede ötöde
Pl ha en random szamokkal keresek 140 et es felreteszek 50-70-et a srac meg keres 280-300 at
Addig ha a 70 ezret nezzük az en 50%-ot adok beleö meg csak 25%-ot a 280 as fizuhoz kepest
Gyerekkel meg gyeddel gyessel szamolva ki sem merem szamolni mekkora szakadek lenne köztünk. Plane ha egyedül maradnék gyerekkel.
Es ki az aranyàso?
Az a te problémád, hogy ennyit keresel, nem a pasiké, akikmel együtt vagy. Egy kiló kenyeret neki is ugyanannyiért fognak adni a boltban, mint neked. Mi ek tegyen félre rá 3x annyit, mint te?!
A pasik cserélgetése helyett inkább válts melóhelyet, ha elégedetlen vagy a pénzeddel, vagy szerezz másoddiplomát, ami piacképes.
Háhhá te nem én vagy esetleg? Velem ugyan ez van szó szerint! Kb még a fizetés is hasonló. De én elmagyaráztam a kedves páromnak, hogy a semmire nem szülök, ha nem gyűjtünk legalább fél milliót csak a baba cuccokra, nyilván mindenből jót akarok neki venni, de egyértelműen nem a legdrágábbat. Viszont mi már azóta összeházasodtunk, mert ő szeret engem és kisegít. Na, én már szültem, és a gyedem 86 ezer Ft, plusz családi pótlék. Mi úgy csináljuk, hogy ebből a pénzből megvesszük a baba dolgait (pelenka, ruhák stb) meg amit én szeretnék magamnak (ruhák, cipő, smink stb,), illetve havi egyszer egy nagy bevásárlást fizetek. Ha marad, akkor beszállok a rezsibe. Minden mást, kaját, rezsit férjem fizet. Ezért fontos a házasság, hiába komoly a kapcsolatotok, mi a garancia? Azt hogy szeretitek egymást? Biztos ez, hogy ő szeret téged? Képes elnézni, hogy "éhezel" és számolgatod a pénzed hónap végén? Házasságban ilyen nincs! Nincs én fizetésem te fizetésed, MI pénzünk van!
Itt a párod kicsit furán gondolkodik, aki házat újít fel, és családot akar alapítani, az nem vesz drága napszemüveget és csomó drága nélkülözhető dolgot. Ő, a tettei alapján nem gondolja komolyan ezt a kapcsolatot, csak azt mondja neked, vedd már észre!
Ne haragudj, de minek vagy ebben 5 évig? 5 hónap után nem volt egyértelmű? Ráadásul máshol 5 év után megvolt az esküvő, és a második gyereket várják. Ti meg itt felezgetitek a wc-papír árát.
Mi lenne, ha egyikőtök elveszti a munkáját? Ott hal éhen, ha nem tud beadni a közösbe?
Ilyen precízen felezitek az összes házimunkát is?
Te is beleestél abba, hogy annyira nem akarsz gold diggernek látszani, hogy inkább hagyod magad kihasználni.
Ha most szétmentek, a pasidnak van eltéve egy lakása ára 5 év után, te meg talán ki tudod köhögni a kauciót? De gondolom a házimunka javát te csinálod. És szex is van ingyen.
A gyerekkel meg te fogsz szívni, az biztos. A GYED-ből nem tudsz annyit beadni, ami fedezi a kiadásokat, pénzért kuncsoroghatsz a pasidnàl, ő meg ott fog hisztizni, hogy na ugye, hogy csak azért szültél, hogy anyagilag kihasználd.
Aztán szépen szétmentek.
A jegygyűrű nem jelent semmit. Főleg így, hogy annyi bizalom nincs, hogy te őszintén szereted, és nem a pénze kell. Ti minek vagytok együtt???
Utolso milyen komoly lehet egy olyan kapcsolat is amiben az szamit hogy a nö kevesebbet keres? Hogy a penztöl függ egy pàrkapcsolat.es a szerelem erzelmek?
Es plàne gyerek mellett vagy több gyerek mellett? A nöi fizuk eleve sehol nincsenek a ffi fizetesektöl. Amig a nö otthon meg reszmunkaval sziv a gyerekkel addig ök lazan tuloraznak meg ejszakaznak is. Amig a nö lefele szegenyedik asdig ök a nö hatan gazdagodnak mert ugye fel nem aldoznàk a munkajukat a gyerekert. Mig a nö belead apait anyait es felad mindent All In.
Na ez az amit en nem teszek miközben a pàrom meg ne védekezzünk ne védekezzünk jelszavakat szajkozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!