Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a ffi többet keres nem ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ffi többet keres nem ugy lenne korrekt hogy többet tesz a közösbe?

Figyelt kérdés

Az exem is es a baràtom is azt csinalja ha a leendö családra gyüjtünk a közösbe egy petákkal sem tesznek többet hanem maguknak félre. (Az exem a különbözetet pl magára szorta, uj ruhàk, dràga napszemüveg, hangtechnika), a mostani meg az anyja házára gyüjt pluszba mert a nevére irattàk a szülök es ugy éli meg az a sajàt háza de felsö szintet is csinalni akar nekik, mindezt folytatva ha gyerekünk is lenne szoval a sajat gyerekere ill csaladjab se tenne többet mint amennyit en tudok-es ha pl 100 ezer lesz a gyedem akkor ö a 270 es fizujabol szinten csak 100 at tenne a csaladba)

Ez normalsi hogy komoly, azaz csaladalapitasra törekvö ffiak igy szàmolnak?

2019. júl. 22. 07:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:

14 amit felreteszünk az a fizujuk negyede ötöde

Pl ha en random szamokkal keresek 140 et es felreteszek 50-70-et a srac meg keres 280-300 at

Addig ha a 70 ezret nezzük az en 50%-ot adok beleö meg csak 25%-ot a 280 as fizuhoz kepest

2019. júl. 22. 07:50
 22/73 A kérdező kommentje:
Azaz en elek (random szam)70 ezerböl ö meg 200 bol
2019. júl. 22. 07:52
 23/73 A kérdező kommentje:

Gyerekkel meg gyeddel gyessel szamolva ki sem merem szamolni mekkora szakadek lenne köztünk. Plane ha egyedül maradnék gyerekkel.

Es ki az aranyàso?

2019. júl. 22. 07:56
 24/73 anonim ***** válasza:
86%
Akkor ha random számikkal nézzük miért nem tesz félre mind a kettőt9k kevesebbet??Akkor nekd is több marad,és nem kuporogsz.De nem a számokon kéne fennakadnod,hanem hogy baszik rád,hogy miből élsz,hogy miből eszel,hogy hogyan mentek nyaralni stb...Te meg leragadtál a félretett pénznél.
2019. júl. 22. 07:57
 25/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem ez a gyógyszeres téma is fura. Nálunk van egy doboz neocitri, meg cataflam meg mindenféle házi gyógyszer az egyik konyhafiókban, ha valakinek kell, akkor vesz belőle, nem az van, hogy valaki őrizgeti a párnahuzatában az ilyesmit, aztán ha a másiknak szüksége van rá esetleg előhalássza és megsegíti. Ez nekem olyan fura, a hűtőben is két doboz tej van, egyik amit te vettél, másik amit ő? Együttélésnél ilyen szinten külön kasszát vinni szerintem baromi praktikátlan és logikátlan. Az meg szerintem nem aranyásás, ha te is szeretnél valamit költeni magadra, nem csak a közös háztartásra- lehet, hogy számban többet fizetne, de úgy lenne igazságos, ha ARÁNYAIBAN adtok bele ugyanannyit, és nem forintra pontosan. Tehát te is a fizetésed olyan 70%-át adod meg ő is. Mármint, ha így külön kasszával próbáltok szórakozni, ami meg csak még értelmetlenebb ha már gyerekvállalásról van szó. Közös életet csak közös kasszával lehet építgetni, én se szülnék olyan kapcsolatba, ahol ez nem egyértelmű mindkét fél számára.
2019. júl. 22. 07:57
 26/73 anonim ***** válasza:
28%

Az a te problémád, hogy ennyit keresel, nem a pasiké, akikmel együtt vagy. Egy kiló kenyeret neki is ugyanannyiért fognak adni a boltban, mint neked. Mi ek tegyen félre rá 3x annyit, mint te?!

A pasik cserélgetése helyett inkább válts melóhelyet, ha elégedetlen vagy a pénzeddel, vagy szerezz másoddiplomát, ami piacképes.

2019. júl. 22. 07:59
 27/73 anonim ***** válasza:
79%

Háhhá te nem én vagy esetleg? Velem ugyan ez van szó szerint! Kb még a fizetés is hasonló. De én elmagyaráztam a kedves páromnak, hogy a semmire nem szülök, ha nem gyűjtünk legalább fél milliót csak a baba cuccokra, nyilván mindenből jót akarok neki venni, de egyértelműen nem a legdrágábbat. Viszont mi már azóta összeházasodtunk, mert ő szeret engem és kisegít. Na, én már szültem, és a gyedem 86 ezer Ft, plusz családi pótlék. Mi úgy csináljuk, hogy ebből a pénzből megvesszük a baba dolgait (pelenka, ruhák stb) meg amit én szeretnék magamnak (ruhák, cipő, smink stb,), illetve havi egyszer egy nagy bevásárlást fizetek. Ha marad, akkor beszállok a rezsibe. Minden mást, kaját, rezsit férjem fizet. Ezért fontos a házasság, hiába komoly a kapcsolatotok, mi a garancia? Azt hogy szeretitek egymást? Biztos ez, hogy ő szeret téged? Képes elnézni, hogy "éhezel" és számolgatod a pénzed hónap végén? Házasságban ilyen nincs! Nincs én fizetésem te fizetésed, MI pénzünk van!

Itt a párod kicsit furán gondolkodik, aki házat újít fel, és családot akar alapítani, az nem vesz drága napszemüveget és csomó drága nélkülözhető dolgot. Ő, a tettei alapján nem gondolja komolyan ezt a kapcsolatot, csak azt mondja neked, vedd már észre!

2019. júl. 22. 08:05
 28/73 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj, de minek vagy ebben 5 évig? 5 hónap után nem volt egyértelmű? Ráadásul máshol 5 év után megvolt az esküvő, és a második gyereket várják. Ti meg itt felezgetitek a wc-papír árát.

Mi lenne, ha egyikőtök elveszti a munkáját? Ott hal éhen, ha nem tud beadni a közösbe?

Ilyen precízen felezitek az összes házimunkát is?

Te is beleestél abba, hogy annyira nem akarsz gold diggernek látszani, hogy inkább hagyod magad kihasználni.

Ha most szétmentek, a pasidnak van eltéve egy lakása ára 5 év után, te meg talán ki tudod köhögni a kauciót? De gondolom a házimunka javát te csinálod. És szex is van ingyen.

A gyerekkel meg te fogsz szívni, az biztos. A GYED-ből nem tudsz annyit beadni, ami fedezi a kiadásokat, pénzért kuncsoroghatsz a pasidnàl, ő meg ott fog hisztizni, hogy na ugye, hogy csak azért szültél, hogy anyagilag kihasználd.

Aztán szépen szétmentek.

A jegygyűrű nem jelent semmit. Főleg így, hogy annyi bizalom nincs, hogy te őszintén szereted, és nem a pénze kell. Ti minek vagytok együtt???

2019. júl. 22. 08:08
 29/73 A kérdező kommentje:

Utolso milyen komoly lehet egy olyan kapcsolat is amiben az szamit hogy a nö kevesebbet keres? Hogy a penztöl függ egy pàrkapcsolat.es a szerelem erzelmek?

Es plàne gyerek mellett vagy több gyerek mellett? A nöi fizuk eleve sehol nincsenek a ffi fizetesektöl. Amig a nö otthon meg reszmunkaval sziv a gyerekkel addig ök lazan tuloraznak meg ejszakaznak is. Amig a nö lefele szegenyedik asdig ök a nö hatan gazdagodnak mert ugye fel nem aldoznàk a munkajukat a gyerekert. Mig a nö belead apait anyait es felad mindent All In.

Na ez az amit en nem teszek miközben a pàrom meg ne védekezzünk ne védekezzünk jelszavakat szajkozza.

2019. júl. 22. 08:10
 30/73 A kérdező kommentje:
29. Komment 26 nak ment
2019. júl. 22. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!