Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságos, hogy ebben a szituációban mindenki engem gyűlöl amiatt az egy pofon miatt?
A történet a következő.
A barátnőmmel kicsit több, mint fél éve költöztünk össze. Fél éven át nem talált munkát, mert válogatott, addig az én fizetésemből éltünk. Szereztem neki ügyfélszolgálatos melót, de neki nem felelt meg, mert nem akar diplomával ilyet csinálni és csak nettó 160 ezret kapott volna. Közben persze igényei voltak: kozmetikumok, külön kell arclemosó, tusfürdő, intim tusfürdő, 1000 ft-os fogkefe meg ilyenek, de megtanultam nemet mondani. Ruhát sem vettünk neki, mert csomó van, megfogtam a pénzt, ő pedig imádja szórni. Abban állapodtunk meg, hogy ha talál munkát, 3 hónapig, amíg próbaidős, nem fog venni semmi extra dolgot, mert még mindig spórolnunk kéne, meg kvázi szeretném, ha itthon is "próbaidős" lenne, kicsit belelátna, hogyan kell bánni a pénzzel, aztán ossza be a kis extráira, amikor belelát a dolog súlyába. Meg ugye ott van az is, hogy problémás, 6 hónapig nem jött össze semmi, válogat, szóval semmi garancia nincs arra, hogy tartós lesz neki a munkahely.
Nos, úgy alakult, hogy kapott egy állást, egyből többet is keres, mint én (hasonló végzettségünk van), egy multihoz került egy elég magas beosztású férfi mellé szakmai asszisztensnek. Ez már alapból nem tetszik, ugyanis én pontosan tudom, hogy semmi tapasztalata sincs, és a szakmaisága is soványka, nem túl jó jegyekkel, fél éves csúszással csinálta meg az egyetemet, és legalább 20 helyen volt interjún, és mindenhonnan visszadobták. Elég fura, hogy egy tesztoszteron bomba 40-es fazon veszi fel asszisztensnek, engem például az életben fel nem vennének ilyen pozícióba. Amióta elkezdett dolgozni, nagyképű lett, be van sózva, és esze ágában sincs tartani magát ahhoz, amit megbeszéltünk.
Az első fizetéséből egyből elszórt 10 ezer ft-ot a dm-ben pipere cuccokra, további 8 ezret kondibérletre, már ezen veszekedtünk. De tegnap jött el a töréspont, ugyanis 30 ezer ft-ot költött el ruhadarabokra és sminkekre. Nagyon összevesztünk, az lett a vége, hogy ordított velem, hogy nem rendelkezhetek a pénze felett, hagyjam békén. A szomszédok füle hallatára hordott le apáskodó, irigykedő szerencsétlennek, végül nem bírtam tovább, és elcsattant egy kisebb pofon és hozzá vágtam mellé azt, hogy azért kapta meg azt az állást, mert meg akarják d.ugni, más miatt senkinek sem kéne, erre körömmel esett nekem, össze-vissza karmolt, akkor meglöktem. Akkor abbahagyta, összecuccolt, és elment a közös lakásból, szakított, és követeli, hogy fizessem ki a lakásrészét minél hamarabb, különben megyünk a bíróságra.
Mindenkinek elmondta, hogy el akartam szedni a pénzét, leszóltam a munkáját és meg is ütöttem, egyik kollágámnak is elmesélte, aki elterjesztette a munkahelyemről még csomó embernek fél nap leforgása alatt. Mindenki engem gyűlöl, őt pedig ünnepelik.
Igazságos ez, rendben van ez így?
"én nem ezt várom egy nőtől. De ha már ennyit keres, akkor szeretném, ha megtanulna bánni vele, mielőtt 100% szabad kezet kap."
Mit vársz el? Főzzön, takarítson?
TŐled kell szabad kezet kapnia a saját pénzéhez? :D El vagy tájolódva. Nem a főnöke vagy, hülye gyerek.
#27: Baxnálak ki a pitsába, ha ezt nekem csak félig is előadnád. Mit képzelsz te magadról?
Remélem, csak trollkodsz.
Baromi ellenszenves vagy kerdezo. Parkapcdolatrol beszelsz, holott latszik, hogy te a lanyt semmilyen szinten nem tiszteled, se szakmailag, se emberileg, gyakorlatilag lenezed, csak gondolom jol nez ki, es ugy gondoltad iranyithato kis lanyka lesz. Ha a pasim igy gondolkodna rolam akkor egy masodperc alatt raknam ki. Ez nem parkapcsolat, mert abban szeretet, egymas segitese es tisztelet van, de te nem onzetlenul segitetted, hanem nagyon is elvezted, hogy kiszolgatott, iranyithato, hogy tobbnek jobbnak erezheted magad mellette. Es az irigyseg sut rolad, hogy jaj a noknek mert jol neznek ki de konnyu, igazsagtalan az elet bruhuhu.
En nem vagyok egy top no, de egy alapozo, szempillaspiral, szemhejtus alap, ha valaki meg akarna nekem mondani, hogy nem vehetek ilyesmit..... meg apamtol se turnem el, hogy igy korlatozni akarjon. 30 ezer ruhakra meg nem sok, egy normalis cipo manapsag 8-10 ezernel kezdodik es akkor meg talan keveset is mondtam.
Teljesen normalis, emberi reakcio, hogy fel ev utan vett maganak pae dolgot, es a dmen meg a kondiberleten kiakadni mar nevetseges komolyan. A pofozkodas pedig a legalja volt mindennek... bunko tirpak vagy, nem erdekel honnan van diplomad honnan nem, egy alja himsoviniszta kis fereg vagy aki arrol papol, hogy a baratnoje erzelmi donteseket hoz meg kislany, de amikor ferfikent kene viselkednie es visszafogni az indulatat es helyesen donteni, akkor egy hisztis eretlen duhrohamos nagyranott kisfiu lesz belole. Es hogy ezek utan meg neked all feljebb, az a vicc, a pont az i-n....
Mèg mindig nem èrtem azt honnan veszed, hogy nem tud bánni a pènzzel? Mert olyan "extra nagy" igènyei vannak, mint arclemosó meg smink, meg szeret normálisan öltözködni?
Azzal még csak magad nyugtatót, hogy a külseje miatt kapta a jó melót, mert kisebbsègi komplexusod van.
Azèrt szerintem ilyen munkára jó fizetèssel senkit nem vesznek fel csak a kèt szèp szemèèrt. Találtak volna tapasztalt, hozzá èrtő munkaerőt is a hozzá hasonló külső adottságokkal, nem gondolod?
Jó is, hogy szétmentetek.
A lány ugyanis sokkal jobbat érdemel, mint te, és biztosítalak afelől, hogy fog is találni ilyen férfit.
Te pedig egy zsugori, agresszív idióta vagy, el képzelni nem tudom, hogy élhettél együtt valakivel akárcsak egy hetet, hogy ennyire megveted.
Úristen ember, te normális vagy? Nem tudom, hogy mit képzelsz magadról, de döbbenet olvasni, amiket írsz.
Nekem aztán biztos nem szabnád meg, mire költhetem a fizetésemet. Lehet, hogy neked "csacskasát" a dm-ben pár alapvető cuccra elszórni a pénzt, de ő csak próbál igényes lenni. Ha meg nem adna magára, az lenne a bajod. Emellett kontrollmániás vagy és lenézed szerencsétlent. Nem tudom hogy bírta veled eddig, de minden elismerésem neki.
Ja és igen, igazságos, hogy mindenki téged gyűlöl. Legközelebb majd gondolkodsz, mielőtt elkezded pofozgatni a másikat egy ilyen dolog miatt.
Az a fajta férfi vagy, aki mindig meg tudja majd indokolni, miért járt el a keze. Képzeld, én sose szórtam a pénzt, a ruhatáram 99%-a turiból van vagy örököltem, de amikor gyesről bekerültem egy olyan munkakörbe, amiben fontos a jó megjelenés, képzeld, azonnal elköltöttem kb. 20 ezer Ft-ot Orsay ruhákra. Hogy a te barátnőd milyen egyébként, részletkérdés. Lehet, hogy még az életben nem tartott fenn egy lakást. Ilyenkor nem felpofozni kell, hanem megnevelni. Te majd a gyerekedet is veréssel fogod nevelni, nyilván mert téged is vertek, apád is verte anyádat... A kolléganőm a 18 év körüli fiának úgy tanította meg a pénz értékét, hogy átadta neki a teljes havi fizetését és megmondta neki, hogy most a fia fogja beosztani a pénzt arra a hónapra. Pikk-pakk megtanulta a srác, mint a huzat.
Te a pofozkodásoddal és azzal, hogy megrángattad, azt érted el, hogy volt egy barátnőd. De jobban járt a csaj, mert betegesen féltékeny lennél. Azért ha majd egyszer lesz gyereked, jusson eszedbe, hogy nehogy megrángasd dühödben, mert egy csecsemő egy enyhe megrázásba is belehalhat. Komolyan olvass utána a megrázott baba szindrómának, mert te az a típus vagy, aki nem tud uralkodni az indulatain!
Volt itt olyan férfi, aki megpofozta a párját és mindenki a férfinek adott igazat, még én is, de a te eseted egész más.
Réges régen ott kellett volna hagyod; a fizikai erőszak meg soha a büdös k urva életben nem jogos.
Ha eddig a pontig felhúznak, akkor elsetalsz, vagy ütés nélkül mondod el a véleményedet. Nem csimpánzok vagyunk, akik ne tudnák megoldani a bajaikat a másik fizikai fegyelmezése nélkül.
Ő nagyon csúnyán kihasznált téged, te meg ahelyett, hogy magad szabadultál volna meg tőle, átléptél egy határt.
Megpofoztad, amiért mert költeni a saját fizetéséből?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Szerintem nem vagy teljesen épelméjű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!