Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságos, hogy ebben a szituációban mindenki engem gyűlöl amiatt az egy pofon miatt?

Figyelt kérdés

A történet a következő.

A barátnőmmel kicsit több, mint fél éve költöztünk össze. Fél éven át nem talált munkát, mert válogatott, addig az én fizetésemből éltünk. Szereztem neki ügyfélszolgálatos melót, de neki nem felelt meg, mert nem akar diplomával ilyet csinálni és csak nettó 160 ezret kapott volna. Közben persze igényei voltak: kozmetikumok, külön kell arclemosó, tusfürdő, intim tusfürdő, 1000 ft-os fogkefe meg ilyenek, de megtanultam nemet mondani. Ruhát sem vettünk neki, mert csomó van, megfogtam a pénzt, ő pedig imádja szórni. Abban állapodtunk meg, hogy ha talál munkát, 3 hónapig, amíg próbaidős, nem fog venni semmi extra dolgot, mert még mindig spórolnunk kéne, meg kvázi szeretném, ha itthon is "próbaidős" lenne, kicsit belelátna, hogyan kell bánni a pénzzel, aztán ossza be a kis extráira, amikor belelát a dolog súlyába. Meg ugye ott van az is, hogy problémás, 6 hónapig nem jött össze semmi, válogat, szóval semmi garancia nincs arra, hogy tartós lesz neki a munkahely.

Nos, úgy alakult, hogy kapott egy állást, egyből többet is keres, mint én (hasonló végzettségünk van), egy multihoz került egy elég magas beosztású férfi mellé szakmai asszisztensnek. Ez már alapból nem tetszik, ugyanis én pontosan tudom, hogy semmi tapasztalata sincs, és a szakmaisága is soványka, nem túl jó jegyekkel, fél éves csúszással csinálta meg az egyetemet, és legalább 20 helyen volt interjún, és mindenhonnan visszadobták. Elég fura, hogy egy tesztoszteron bomba 40-es fazon veszi fel asszisztensnek, engem például az életben fel nem vennének ilyen pozícióba. Amióta elkezdett dolgozni, nagyképű lett, be van sózva, és esze ágában sincs tartani magát ahhoz, amit megbeszéltünk.

Az első fizetéséből egyből elszórt 10 ezer ft-ot a dm-ben pipere cuccokra, további 8 ezret kondibérletre, már ezen veszekedtünk. De tegnap jött el a töréspont, ugyanis 30 ezer ft-ot költött el ruhadarabokra és sminkekre. Nagyon összevesztünk, az lett a vége, hogy ordított velem, hogy nem rendelkezhetek a pénze felett, hagyjam békén. A szomszédok füle hallatára hordott le apáskodó, irigykedő szerencsétlennek, végül nem bírtam tovább, és elcsattant egy kisebb pofon és hozzá vágtam mellé azt, hogy azért kapta meg azt az állást, mert meg akarják d.ugni, más miatt senkinek sem kéne, erre körömmel esett nekem, össze-vissza karmolt, akkor meglöktem. Akkor abbahagyta, összecuccolt, és elment a közös lakásból, szakított, és követeli, hogy fizessem ki a lakásrészét minél hamarabb, különben megyünk a bíróságra.

Mindenkinek elmondta, hogy el akartam szedni a pénzét, leszóltam a munkáját és meg is ütöttem, egyik kollágámnak is elmesélte, aki elterjesztette a munkahelyemről még csomó embernek fél nap leforgása alatt. Mindenki engem gyűlöl, őt pedig ünnepelik.

Igazságos ez, rendben van ez így?

2019. júl. 20. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen elég felelősség vállalás, h keres és allja rezsi meg a kaja felét.

Irigy vagy mert többet keres. Féltékeny Vagy a főnökere is mert, h kettők közül ő a sokkal jobb parti.

Csóró csaj 1,5 évig nem vesz semmit és most felpofozod 48 ezer forint miatt... Én is ott hagytalak volna.

2019. júl. 20. 19:34
 12/61 A kérdező kommentje:

Milyen másfél év? :D

48 ezer ft rengeteg pénz, ha valaki 0 felelősséggel szórja el felesleges dolgokra.

2019. júl. 20. 19:38
 13/61 anonim ***** válasza:
26%

Itt nem a 48 ezer vagy az összegről van szo hanem hogy megbeszéltek valamit és nem tartja magát hozzzá.

Akkor mikor a férfi tartotta el ő is mondta volna ,jah Bocsi elkotlottem pl Xbox ra a pénzem te rád már nem jut hiába mondtam h oké segítek amíg nincs munkád

Oda vissza kellene működjön ..:

14/61 anonim ***** válasza:
89%

Ha kifizeti mindennek a felét, semmi közöd nincs hozzá, hogy mire költi a többit. Kiváltképp úgy nem ha helyből többet keres mint te :D

Azért ne legyél már ennyire pitiáner zsugori.

Fizetéskor megy el vásárolni NYÍLVÁN, mivel akkor lett pénze. (Tudom hihetetlen, hogy valaki tele pénztárcával vásárol, nem a hónap végén)

Ha nő lennék, már akkor kidobtalak volna amikor elkezdted ezeket a hülye korlátozásokat: "próbaidő itthon?" ember...

Megütni meg megalázni...

Nyilván elment és megaláz, mert megérdemled. Ő pontosan tudja, hogy az INTELLIGENS (nem Te) ember többet ér egy jó fülbe súgott rossz szóval, mint te 1 pofonnal.

Nem ártana felébredni az álomból.

A kérdésedre is válaszolok: Igen, igazságos, rendben van így.

27F

15/61 anonim ***** válasza:
87%
De mire van a kérdezőnek szüksége? Mit kell neki venni?
 16/61 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy venni kellene nekem bármit is, mivel már felezzük a kaját és a rezsit, bőven lenne mit szórni nekem is, csak bennem van annyi, hogy nem teszem. Soha nem szórnék el 50 ezer ft-okat bugyutaságokra, hanem megtanulom megfogni a pénzt, felelősnek lenni. A világ legveszélyesebb dolga egy kislány vastag pénztárcával.
2019. júl. 20. 19:41
 17/61 anonim ***** válasza:
95%

Azért te is keményen lenézed a kislányt, akit dugogatsz.

Miután kifizettétek a kötelezőt, te gyűjtheted a saját pénzed, ős meg szórhatja a sajátját. Az meg, hogy mi bugyutaság, mindenkinek más.

2019. júl. 20. 19:43
 18/61 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinte ha ő megkeresi a pénzt, akkor azt vesz, amit akar, ha a rezsi és az étel felét már állta."

Így van. A legkevésbé sem a te dolgod eljutni neki, mire költ.

Az meg, hogy így lenézed a munkáját és a képességeit, önmagában elég ok arra, hogy kidobjon. Én is ezt tenném.

Bezzeg, ha kevesebbet keresne egy egyszerübb munkakörben, az nem zavarna.

Sérti az egodat, hogy nem uralkodhatsz felette. Igen. Apaskodo vagy és irigykedo.

2019. júl. 20. 19:45
 19/61 anonim ***** válasza:
96%

Egyrèszt feldolgozni semmikèpp nem kellett volna. Masrèszt meg van benned egyfajta kontrollmánia, mèg ha valamilyen szinten igazad is van. Bár ezt a pènzszórás dolgot is csak a te oldaláról ismerjük, lehet, hogy igazából nem is viszi annyira túlzásba, csak neked tűnik úgy. Most amiket felsoroltál, arclemosó, tusfürdő meg társai egyáltalán nem nagy igènyek.

Amúgy meg ha már fèl ève "nèlkülözött", persze hogy örül, hogy vègre vehet magának dolgokat a saját pènzèből anèlkül, hogy el kellene számolnia. Igaza van, ha a számlák meg kaja rèszèt kifizeti, a többivel ő rendelkezik. Majd ha minden hónapban elszór több tízezret vackokra, akkor esetleg le lehet ülni átbeszèlni, hogyan tovább. De hogy most egy hónapban kicsit feltankolta magát, ebben nincs semmi rossz.

Az meg különösen gusztustalan beszólás volt, hogy szerinted mièrt kapta meg azt a melót....

2019. júl. 20. 19:46
 20/61 anonim ***** válasza:
95%

"A világ legveszélyesebb dolga egy kislány vastag pénztárcával."

De egy vele egykorú kisfiúnal rendben van, ugye?

Süt belőled a lenézés.

2019. júl. 20. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!