Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokak szerint miért könnyebb szakítani mint megbeszélni a dolgokat?
Annyi de annyi kérdést láttam már itt, amikben segítséghez fordultak a kérdezők, mert a párjuk tett valamit. Itt persze az esetek 99%-ban az volt a válasz, hogy nem szeret, szakíts. De miért?
Tényleg olyan világban élünk, ahol az emberek inkább rögtön szakítanak minthogy leülnének megbeszélni a dolgokat? Ha kell nem egyszer, hanem akár többször is?
A másik: Ha ide feltesz valaki egy kérdést, általában csak annak a nézőpontját látjuk aki feltette a kérdést, a másik oldalt nem. Mégis ennek ellenére, mint ahogy említettem szinte mindenki a szakítást javasolja, mert hogy úgyse szereti a kérdezőt a párja, meg majd később rájön, hogy kár vele maradni stb...
Megmagyarázná ezt valaki?
Nem hoztál pèldákat. Az nem pèlda, amit te fogalmazok meg nagyon nagy vonalakban. Konkrèt kèrdèseket kèrtem, mert azokból látszik rendesen a szituáció, hogy mire is van javasol a a szakítás.
Továbbra sem èrtek veled egyet ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!