Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál hozzá, ha a barátod ilyen képeket lájkolgatna? (példa lent)
Most ez csak szerintem sértő a nőkre nézve? Ez már nem az első, hogy valami nőket lenéző/nőkből viccet csináló posztot lájkolt. Engem nagyon idegesít, ez van. Ja, és nem vagyok feminista.
Mindig annyira nehezen dolgozom fel, hogy vannak emberek akik egy egyszerű poénon képesek kiakadni... Könyörgöm ennyire nulla önértékelésed van?
Én imádom az ilyeneket, párommal rengeteg hasonlót küldünk egymásnak férfiakról nőkről is. Pontosan tudjuk, hogy nem ránk vonatkozik akkor miért nem lehet csak nevetni rajta egy jót és meglátni benne a burkolt igazságot? Nem, nem sértő a nőkre nézve. Aki magára veszi az így járt, de annyira semmi értelme nincsen habzó szájjal stresszelni egy sima poénon.
Akkor a mai nap nem lesz szex, Fanni?
(szerető barátod)
Ez egy vicc, én is megmosolyogtam.
Semmi bajt nem látok vele.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!