Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra példa, hogy egy fiatal lány egy párkapcsolatban megijed hirtelen az elköteleződéstől, ez a közös jövő képét is megkérdőjelezi, és utána helyrejöjjön a kapcsolat?
Lehet, hogy van oka az aggodalomra, meg arra is, hogy megkérdőjelezze a jövőtöket.
Ha ennek ellenére kapcsolatba lép veled, az lehet, hogy azért van, mert amúgy szimpatikus vagy neki, meg tetszel, de ennyi alapján még nem tud jövőt elképzelni veled!
Ja, amúgy nem ajánlatos hirtelen elköteleződni senkivel. A türelem erényes dolog ám!
Ne várd el senkitől se, hogy hirtelen a kapcsolatba pottyanva rögtön jövőről fantáziáljon veled, tüüüürelem.
Én szakítottam már amiatt, mert túl gyors volt a tempó, erőltetettnek éreztem a másik ember közeledését.
Ennek akkor lőttek kérdező. Van egy laza kapcsolatod/hamarosan szakításod.
32/f
Nekem hét éves kapcsolatból ugrott ki az exem anno.
"Nem is tudom, mit akarok" - és elköltözött minden egyéb magyarázat nélkül. Csak két évig kapartam magam össze. Nekem már esküvő járt a fejemben, család, ő meg hét évet elvett az életemből.
Igen van, igen
De a kapcsolat csak rosszabb lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!