Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek volt/ van fiatal lánnyal kapcsolata, mit gondol róla? Vagy lányok, akiknek volt/ van idősebb férfival kapcsolata, az mit gondol (t) róla?
Gondolok itt a 15-35 vagy 17-32 stb felállásokra, ahol kb 15-20 év a korkülönbség. Milyennek találtátok? A lány tényleg csak "azért" kellett?
Lányok! Nektek miért nem volt jó, miben volt jó?
Privátba is írjatok nyugodtan.
Én majdnem húsz voltam, amikor összejöttem egy idősebb férfival, nem tudom ez mennyire releváns. Kamasz lányokkal azért durvának érzem.
Ez a kapcsolat hozta a papírformát, amit általában szoktak mondani az emberek az igaz ránk is. Sokat tanultam tőle, komolyabb, nem szeszélyes mint a májusi időjárás, túl van a gyerekes versengésen, nem tudják a haverjai butaságokra rávenni, a család fontosabb a haveroknál, ilyesmik. A rossz meg az eltérő tempó, a jövőn való aggódás, ő már kicsit cinikus, én még kicsit naiv (ez inkább az elején volt jellemző, ebben összecsiszolódtunk), neki sok sérelme volt, én egy üres lap voltam, és persze a környezet reakciója, ami vészjósló volt, mindenki a fejét csóválta. Még az ő barátai is sopánkodtak, a valóságban a férfiak is inkább a veszélyt látják egy sokkal fiatalabb nőben, nem a lottó ötöst, csak online vannak elájulva a nagy korkülönbségtől a férfiak.
Nem lottó ötös egy fiatal nő, én 10+ évig éltem így, 2 gyerekünkkel is, és nem a korkülönbség miatt lett vége.
A szülei nem engedték felnőni, szóval 30 fölött is anyuka mondta meg, hogy mit gondoljon, - az meg nekem már nagyon nem jött be.
Igazi férfi lehet, aki 30+ évesen megdug egy tinit...
Ne legyenek nagy ábrándjaid, hogy veled szövi majd a jövőt. Ha mégse dob el a következő ilyenért, igazi szép életed lesz egy agyilag korcs mellett, aki itt tart.
Lehet simán szerelem és nem csak szex.
Nekem volt egy tizenéves barátnőm mikor 30 fölé értem és jó volt, szerettük egymást. Működhet a dolog de kell hozzá türelem, megértés mindkét fél részéről... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!