Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rá példa, hogy a barátod/barátnőd megkért, hogy ne beszélgess többé az egyik barátoddal, mert ő nem szeretné vagy zavarja, hogy beszéltek?
igen
nem beszéltem többet
és el is tűntek a barátim
1 barátnőmet kive
24N
Nem. De ha ilyenre kérne, akkor elég nagy valószínűséggel vele nem beszélnék többé! Ennyire féltékeny lenne, vagy nem bízna bennem? Rögtön ez ugrana be.
Ha eltudja fogadni azokat, akik fontosak számomra, akkor tud engem is elfogadni. Mert, akik igazán fontosak számomra, azok a részemet képezik. Aki nem ilyen, azt nem igazán barátomnak hívnám. Ha egy szimpla ismerősre vetné fel, s meg is indokolná, akkor az más helyzet lenne.
Én kértem erre barátomat, mert nem tetszett a lány viselkedése. Mikor hisztiztem nem érdekelte, de lenyugodtam és szépen megindokoltam, mi is a baj a lánnyal. Végül kiderült igazam volt, a kapcsolat pedig megszakadt.
Ha egy normális, rendes emberrel beszél, abba nem szólok bele, mert nem akarnám, hogy barátok nélkül maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!