Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátnőtök ezt mondaná rátok?

Figyelt kérdés

Már mondta nekem azt a barátnőm, hogy "b*zdmeg", amikor kicsit felhúzta magát, persze totál feleslegesen. Ekkor megmondtam neki, hogy velem így nem fog beszélni, azt mondta nem fordul elő többet.

Tegnap videót nézett a neten, tök jó kedve volt, és akkor valamit mondtam neki a videóval kapcsolatban (semmi rosszat), és nevetve azt mondta, hogy "f****opó vagy". Köpni-nyelni nem tudtam. A videóra hivatkozott, hogy azért mondta. Sose néztem volna ki belőle, hogy így beszél velem. Nehezen mutatta ki eleinte az érzéseit, de mára már látom, hogy szeret engem, de a megnyilvánulási az utóbbi időben... 3 hónapja vagyunk együtt egyébként, én 21, ő 19 éves.

2019. júl. 14. 05:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%
Én is van hogy csúnyán beszélek, a barátom is. Ettől még nem vagyunk prolik, lol. Micsoda karótnyelt, megjátszós emberek vannak itt. :D
2019. júl. 14. 23:25
 22/23 anonim ***** válasza:
Egy p0scs vagy, küld inkább ide a bnődet, az én lelkem nem fog sérülni a poénos minősítésektől.. Ez jelenti azt hogy megnyílt előtted te szerencsétlen állat
2019. júl. 29. 22:41
 23/23 anonim ***** válasza:
Akár karótnylet akár nem,ezt én sem nézem jó szemmel. Bárki kitudja fejezni magát,sőt megtud nyílni a másik előtt trágár szavak nélkül is. Számomra az,amikor egy ember kötőszó gyanánt használja a bammeget,az szánalmas. Egyszerűen annyira csekély intelligenciával rendelkezik,hogy nem találja a megfelelő szót a gondolatainak kifejezéséhez. Nem mondom,hogy én nem szoktam káromkodni,de csak ha egyedül vagyok otthon és pl.ráütök az ujjamra,vagy megégetem a kezem. De nem folyik folyamatosan a számból a trágár szavak tömkelege.Rosszul vagyok attól ha elkezdek beszélgetnivalakivel és egy 6 szavas mondatbol 3 bammeg....Ilyenkor minél hamarabb zárom a beszélgetést,mert sajnos átáll az agyam ezeknek a szavaknak a számolására és azon töprengek"te,miért vagy ilyen alpári,buta?" 😀😀
2019. aug. 13. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!