Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátnőtök ezt
mondaná rátok?
Figyelt kérdés
Már mondta nekem azt a barátnőm, hogy "b*zdmeg", amikor kicsit felhúzta magát, persze totál feleslegesen. Ekkor megmondtam neki, hogy velem így nem fog beszélni, azt mondta nem fordul elő többet.
Tegnap videót nézett a neten, tök jó kedve volt, és akkor valamit mondtam neki a videóval kapcsolatban (semmi rosszat), és nevetve azt mondta, hogy "f****opó vagy". Köpni-nyelni nem tudtam. A videóra hivatkozott, hogy azért mondta. Sose néztem volna ki belőle, hogy így beszél velem. Nehezen mutatta ki eleinte az érzéseit, de mára már látom, hogy szeret engem, de a megnyilvánulási az utóbbi időben... 3 hónapja vagyunk együtt egyébként, én 21, ő 19 éves.
10-es! Itt az a probléma, hogy velem milyen stílusban beszélt. Én miért nem beszélek vele így? Szerinted ő hogy nézne rám ezután? Nem vagyok egoista, Isten ments, de nem ezt érdemelném szerintem, hogy ha igyekszem neki mindent megadni, támogatom lelkileg sokszor, stb...
2019. júl. 14. 13:13
12/23 anonim válasza:
Jézusom, hát ti nem vagytok normálisak. :D
2x káromkodott a csaj, nem is durvákat, ti meg már rögtön leszóljátok meg leprolizzátok.
Kérdező, szerintem is hagyd a csajt, jobbat érdemel egy olyannál, aki egy ba*dmeg után rögtön kioktatja, hogy vele így nem beszélhet.
2019. júl. 14. 13:40
13/23 anonim válasza:
Kérdező, inkább azt értsd meg, hogy nem veled beszél így, hanem alapból így beszél valószínűleg bárkivel. El lehet fogadni vagy fel lehet rajta háborodni, de ez nem külön neked szól így, hanem ilyen a stílusa. 19 évesen az ember még nem igazán kifinomult, tisztelet a kivételnek. Majd finomodik. Vagy nem. Neked azt kell eldöntened, hogy el tudod-e így is fogadni a lányt, vagy sem.
2019. júl. 14. 14:15
14/23 anonim válasza:
Azért én nem merném le f@sszopózni a 3 hónapja ismert barátomat.Ùgyhogy azért ehhez kell egy kategória,és szint.3 hónap alatt kétszer,aztán,ha jobban megismeri még inkâbb elengedi magát.
2019. júl. 14. 14:28
15/23 A kérdező kommentje:
14-essel értek egyet...
2019. júl. 14. 21:54
16/23 anonim válasza:
Jol mondjak, nem teged akart megserteni, a legjobb baratnojevel, a kutyajaval, az apjaval is ugyanigy beszel, mert o ilyen. Nem akart megbantani, ez nala pont azt jelenti, hogy bizalmas a kapcsolatotok es elengedi magat.
Nem hiszem amugy, hogy kepes lennel belole kisasszonyt faragni. Az egyik valaszoloval ellentetben en ugy latom, hogy 19 evesen mar nem lehet ezt a suttyosagot kinevelni valakibol. Ha te nem ilyen vagy akkor mindig szegyenkezni fogsz miatta, amikor tarsasagban megszolal.
2019. júl. 14. 22:18
17/23 anonim válasza:
Szerintem ez nem kisasszonyság kérdése, pl én kb 25 éves koromig sose mondtam semmi káromkodást, aztán voltak olyan időszakok amikor olyan helyen dolgoztam hogy sok volt a feszkós helyzet, ahol mindenki cifrán beszélt, így 1-2 év után már nekem sem okozott "gondot" :) Mindenkinek más az elvárása ebben, de engem nem zavar ha valaki mond néha valamit, az már inkább zavar ha ilyenért hogy szóhasználat valaki leírja a másik embert, pedig tapasztalat hogy ez változik, több rokonnál barátnál megfigyeltem. És ők maguk is mondták hogy bizonyos időszakokban máshogy beszéltek.
2019. júl. 14. 22:56
18/23 anonim válasza:
Csakhogy ez a lany nem a leejtett telefonja miatt mondott egy bzmeget, hanem a kerdezore mondott ocsmany dolgot. Az en ertekrendbembe ez nem fer bele, nen talalom humorosnak, szerintem ez prolisag.
2019. júl. 14. 23:00
19/23 A kérdező kommentje:
Fordított esetben a lány is dobna egy hátast.
2019. júl. 14. 23:13
20/23 anonim válasza:
Persze lehet hogy ez olyan volt mint a derült égből villámcsapás, nincsen róla videó. Ez alapján nem lehet eldönteni, milyen szituáció volt, de akkor kérdező szakíts ha ennyire kiakadtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!