Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá, ha barátnőtök más fiúk előtt rázná a fenekét?
Figyelt kérdés
Barátnőm lányok és egy fiú társaságában pucsított és a fenekét rázta szoknyában. Nem tánc volt, konkrétan azon volt a hangsúly, hogy kipucsít teljesen és rázza. Szerinte ebben semmi nincsen, és csinálná fiúbarátok előtt máskor is. Ő viccesnek látja a dolgot, és poénnak szánta, szerintem túlzás, ha az embernek párkapcsolata van. Szerintetek?2018. dec. 24. 20:18
1/16 A kérdező kommentje:
Mindezt a hátam mögött, véletlenül tudtam meg.
2018. dec. 24. 20:21
2/16 anonim válasza:
Nem tudom nem értek a tini párkapcsolatokhoz..
3/16 anonim válasza:
29 èvesen èn ehhez öreg vagyok.
Bocsi.
4/16 anonim válasza:
Ne legyenek kétségeid, hogy beleült már 1-2 farokba, és úgy is rázta.
5/16 anonim válasza:
Hát ha az én barátnőm csinálna ilyet ráadásul azt mondaná hogy nincsen ebben semmi akkor biztos hogy szakítás lenne vagy már össze sem jöttem volna egy ilyen lánnyal.
6/16 anonim válasza:
Nem volt mostanában egy kicsit hideg a szoknyához? Kamu szag van.
7/16 anonim válasza:
#5 Szerintem sem jön össze normális férfi ilyen típusú lánnyal.
9/16 A kérdező kommentje:
Rázást ne így gyorsan képzeljétek, csak ütemesen, ritmusosan. Egyébként jöhetnek még vélemények.
2018. dec. 24. 20:56
10/16 anonim válasza:
come on, let's twist again,
rázd a fingod, Maris.
büdös is meg nagy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!