Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátnőtök ezt mondaná rátok?
Már mondta nekem azt a barátnőm, hogy "b*zdmeg", amikor kicsit felhúzta magát, persze totál feleslegesen. Ekkor megmondtam neki, hogy velem így nem fog beszélni, azt mondta nem fordul elő többet.
Tegnap videót nézett a neten, tök jó kedve volt, és akkor valamit mondtam neki a videóval kapcsolatban (semmi rosszat), és nevetve azt mondta, hogy "f****opó vagy". Köpni-nyelni nem tudtam. A videóra hivatkozott, hogy azért mondta. Sose néztem volna ki belőle, hogy így beszél velem. Nehezen mutatta ki eleinte az érzéseit, de mára már látom, hogy szeret engem, de a megnyilvánulási az utóbbi időben... 3 hónapja vagyunk együtt egyébként, én 21, ő 19 éves.
Tanuljon meg kicsit disztingválni. A 2. még csakcsak, de, hogy idegből úgy beszél veled, mint a kocsis, az egyáltalán nem oké.
32/f
Volt egy ilyen csaj,minden második mondatában valami káromkodás volt,ha ideges volt,vagy bántotta valami.Nem is tudta elemondani anélkül,mit érez,hogy ne káromkodna,és e szidná az embereket.És még ő volt felháborodva,hogy mi a gond azzal,ha csùnyán beszél.
De 19 évesen azért még le lehet nevelni belőle.Dobj egy 100-ast a bögrébe,ha így beszélsz.Ha ez se jön be neki,akkor ajtó.3 hónap után még elnézést kér,eljön az az idő mikor nem fog.A Fa@sz szopo vagy meg szerintem nagyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!