Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyereket akar és családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akar és családot ilyen hozzáállással?

Figyelt kérdés

Hosszú párkapcsolatban élek, de még csak nemrég költöztünk össze.Nyilván kell idő az össze csiszolódásra, de vannak olyan dolgok amiket nem értek és nem tudok tolerálni.

Mi is dolgozunk sokat, még hétvégén is. Mégis mikor hazajövök az alap rendrakási dolgokat ellátom. Neki amikor szólok hogy miért nem dobta ki az üres zacskót ha már kivette ami benne volt, a válasz majd ha lesz időm.

Vagy miért nem dobtad ki ami lejárt a hűtőben? - válasz majd ha lesz időm.. Mindenre ez az indok ha kérdezem hogy miért nem csinálta meg. Én megértem sokat dolgozik de amikor lazább napja van van időm rá.akkor se csinál mást mint hazajön átöltözik eszik és tv. Szóval nincs az h na akkor nekiugrok ennek vagy annak mert látom/tudom hogy meg kéne csinálni mert rég volt már, vagy most

Minden ilyen tényleg pár perces dologra ez az indok. Megcsinálom én is, meg rendet tartok de nem leszek senki cselédje.

Ha most úgymond a háztartás vezetésre ez az indoka, mikor azért nincs annyi dolga pláne h 47m2-es lakásban élünk, akkor mi lesz amikor gyerek munka háztartás lesz képben..

Nem érzem hogy Ő ezt tudná úgy vinni mint a legtöbb Nő, persze segítek neki most is..

2019. júl. 11. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

A port én sem bírom - allergiás vagyok rá kismértékben, ezért a kicsi még nem gond, de egy poros padlás nekem horror álarc nélkül.

2019. júl. 11. 12:44
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Fizikai munkát végez a párod?

Nekem korábbi kapcoslatban sok veszekedés volt ebből,mert én ha hazaértem 12óra álló munka után alig vártam hogy leüljek nem azt kerestem mit kell kidobni. Énis úgy voltam vele majd szabadnapon ,de akkors ténylegesen meg is csinaltam amit kell!!!

2019. júl. 11. 13:07
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Minek erőlködjön? Pontosan tudja, hogy nem fogod kidobni akkor se, ha a szoba közepére sz.arik, mert az életben nem találsz helyette senkit.

De annak örülök, hogy a múltkori kérdésed óta vagy elmúlt a tisztítószer allergiád, vagy találtál gumi kesztyűt.

Azt meg tedd már hozzá léccí, hogy a nőd két helyen dolgozik, hogy eltartson, mert ingyen gályázol a szüleidnek.

Te hogy tervezed, miből fogtok megélni, ha lesz gyerek? Ja, bocs most nézem: neki lesz képben a gyerek-munka-háztartás. Te meg szidod naponta a gyakorin, hogy nem igaz, hogy nem képes rendet tartani 12 óra munka után, miközben neveli a gyereket.

2019. júl. 11. 13:28
 14/22 A kérdező kommentje:

13as nem tudom ezt az infót honnan vetted. Mindketten két helyen dolgozunk..

Másik hozzászólónak ő mindkét helyen irodában dolgozik ügyintézőként.

2019. júl. 11. 14:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Na, feladta az otthoni körmözést? Vagy kozmetikus volt? Nem emlékszem.
2019. júl. 11. 14:27
 16/22 A kérdező kommentje:
15ös nem adott fel semmit. Azt csinálja amit eddig.
2019. júl. 11. 15:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyedül élek. Akkor rakok rendet, amikor akarok. Azt csinálok amit akarok. Jönnél az életembe és megmondanád mit, hogyan, mikor? Köszönöm nem. Legutóbb amikor összjöttem egy nővel állandóan az magyarázta hogy ne igyak, ne dohányozzak. Mennyi pénzbe van. Ő persze anti alkohol és nikotinista, mégis csóró. Mondtam keressen más alanyt a coaching tevékenységéhez. Ez persze nem tetszett. Ha hozzám jössz lakni és valami nem tetszik a lakásban, a hűtőben két lehetőséged van: 1 elmész. 2.úgy rendezed a dolgokat ahogyan akarod.
2019. júl. 11. 15:34
 18/22 anonim ***** válasza:
84%

Azt nem értem, ha csak a hibát látod benne, és azt gondolod, hogy rossz anya lenne, és lusta feleség, akkor miért vagy vele?

Ez is egy remek példa, hogy csak pi.nára van szükségetek, ha az van, akkor minden mást elnéztek. Magadban puffogsz, itt panaszkodsz, de évek óta elvagy vele.

Szánalmas.

Miért nem tűröd legalább csendben?

2019. júl. 11. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
18as ez komoly? 😂😂😂
2019. júl. 11. 19:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az a fura, hogy egyáltalán családot akar veled. Egy olyan embertől, aki 30+, de a szüleitől függ, fizetès nèlkül dolgozik anyucièknál, ès termèszetben kap ezèrt valamit, ahol anyós-apósnak folyamatos fennhatósága van, ès kb. csak a negatívat kapja tőled, nap mint nap az oltogatásokat akármi miatt.

Èn ebben sokkal nagyobb problèmat látok, mint abban, hogy nem dob ki egyből egy zacskót.

2019. júl. 12. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!