Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bevállalnád kapcsolat szintjén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnád kapcsolat szintjén, hogy a párod napi szinten szintetikus kábítószert fogyaszt valamint naponta lerészegedik?

Figyelt kérdés

A kérdés adott...pár hónapos kapcsolatról van szó. Az elején nem tudtam, hogy ilyesmiket csinál, szépen lassan buktak felszínre a dolgok. Sok konfliktus van emiatt köztünk, mivel reggel 6-ra járok dolgozni, nekem kicsit korábban kell lefeküdni, ő pedig hajnali 2-3-ig fent van az elfogyasztott dolgok hatása végett. Ha nem maradok fent vele, akkor hatalmas veszekedés, volt hogy késsel a kezében fenyegetett, de volt már precedens, hogy hajnali 2-kor utcára rakott, de általában ajtócsapkodás van, hogy ne tudjak aludni.

Néha 1-1 nehéz nap után jól esne egy kis alvás délután max 1-2 órára, ha ezt teszem azonnal jön a szöveg, hogy én csak kihasználom őt, és csak aludni járok át hozzá. Ti mit tennétek a helyemben? Válaszokat köszönöm!

24/F

2019. júl. 11. 08:45
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Az illető képét, facebook elérhetőségét nem adom meg senkinek, kár a gőzért.

Egyébként egy forintot nem adtam neki, ezekre, van annyi keresete, hogy tudja magának finanszírozni és még hó végén marad neki.

2019. júl. 12. 09:57
 32/39 A kérdező kommentje:
Új fejezet nyílt. Állítólag terhes lett gyógyszerszedés mellett.
2019. júl. 14. 18:15
 33/39 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, nem komplett.
2019. júl. 14. 18:19
 34/39 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy állítólag terhes. Vagy az, vagy nem.

Egyszer azt a 400 ft-ot megéri rászánni. Veszel egy tesztet, pisilje le, és ha két csíkos, akkor terhes.

De ebben az esetben jobban jár, ha nem tartja meg. Ki tudja, hogy milyen betegen fog születni egy alkoholista és drogos anyától.

Egyébként nagyobb összegben lefogadom, hogy nem terhes, csak téged akar visszakapni. Tudatosítsd benne, hogy ti nem lesztek együtt, ha ötös ikrei lesznek, akkor se. A gyerektartást fizeted, latogatod a gyereket, de ennyi. Neked hamarosan új barátnőd lesz. Ő pedig ott lesz a gyerekkel, pár nélkül.

Ne hagyd magad zsarolni!

2019. júl. 14. 18:31
 35/39 anonim ***** válasza:
Azért aki ennyire szét van csúszva az nem hiszem, hogy rendszeresen szedné a fogamzásgátlót... Az is érdekes, hogy van olyan munkahelye, ahol ennyit keres és nem veszik észre rajta, hogy nem úgy teljesít stb...
2019. júl. 14. 19:52
 36/39 anonim ***** válasza:

Aki érzelmi zsarolásra hajlamos, az esélyes, hogy hazudik egy terhességet (adja a Jó Isten, hogy így legyen.)

Ha tényleg az, akkor nagyon nem lesz jó vége...

2019. júl. 14. 20:07
 37/39 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nem terhes, mint utólag kiderült, szimplán elcsalt magához. Én meg bedőltem az ócska trükknek. De inkább 2 napig legyek ébren, mint egy ilyen megtörténjen:)
2019. júl. 15. 09:24
 38/39 anonim ***** válasza:
Egyébként elvonó nem jöhet szóba? Ha ön és közveszélyes, akkor simán bent fogják egy pszichiátrián is...
2019. júl. 15. 09:57
 39/39 anonim ***** válasza:
Na. Akkor itt szállj ki... Amennyire lehet, kerüld.
2019. júl. 15. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!