Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnád kapcsolat szintjén, hogy a párod napi szinten szintetikus kábítószert fogyaszt valamint naponta lerészegedik?
A kérdés adott...pár hónapos kapcsolatról van szó. Az elején nem tudtam, hogy ilyesmiket csinál, szépen lassan buktak felszínre a dolgok. Sok konfliktus van emiatt köztünk, mivel reggel 6-ra járok dolgozni, nekem kicsit korábban kell lefeküdni, ő pedig hajnali 2-3-ig fent van az elfogyasztott dolgok hatása végett. Ha nem maradok fent vele, akkor hatalmas veszekedés, volt hogy késsel a kezében fenyegetett, de volt már precedens, hogy hajnali 2-kor utcára rakott, de általában ajtócsapkodás van, hogy ne tudjak aludni.
Néha 1-1 nehéz nap után jól esne egy kis alvás délután max 1-2 órára, ha ezt teszem azonnal jön a szöveg, hogy én csak kihasználom őt, és csak aludni járok át hozzá. Ti mit tennétek a helyemben? Válaszokat köszönöm!
24/F
Elhiszem, hogy nehéz fix puncihoz jutni, de azért egy drogos, alkesz csajon már ne gondolkozzunk!
Lapát azonnal.
Ne legyél bolond.
Azonnal lépj le, hidd el, semmit nem vesztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!