Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"nagyon összenőttetek" Mit jelent ez egy anya szájából, ha nem túl vidáman, kicsit gúnyosan mondja?
4 hónapja vagyok együtt abarátommal, 22 évesek vagyunk, ő az első komoly kapcsolatom, és hetente kb 2-3 alkalommal együtt alszunk együtt.
Mondtam ma anyunak h jön, kérdeztem h baj-e, azt mondta nem... És utánna mondta kicsit gúnyosan h össz vagyunk nagyon nőve.
Szerintem valamiért nem csípi a párom, pedig apu é tesóm szeretik...
Mit tudok tenni? Majd megszokja?
Egyszerű kérdezd meg tőle mi a baj ezzel.Igen összenőttetek mert szeretitek egymást.Mondja meg ha nem tetszik neki valami.
Bocs de(lehet hogy írigy);)
Anyukádnak örülnie kellene a boldogságodnak,és nem cinikus megjegyzéseket tenni.Hacsak nincs valami komoly kifogása a fiúd ellen.De akkor meg az lenne a tisztességes,ha megmondaná miért nem bírja.22 évesen az is természetes lenne,ha már együtt laknátok.Akkor arra mit mondana?
Mit gondol,hogy fogsz Te férjhez menni?Ma már nem divat ami régen,hogy a pár csak felületesen ismerte egymást a házasság előtt.Hetente 2-3 alkalommal nem nehéz a jó oldalunkat mutatni.Lakva lehet egymást megismerni.Igaz,hogy garancia így sincsen semmire.
Minden jót nektek
2. válaszolónak. Az irigységet hülyeségnek is szántam, ha nem vetted volna a lapot.
Valószínűleg csak félt, és valjuk meg ez az ő idejükben nem így működött, és nem mindenki tud ezen felülkerekedni.
sztem anyudnak csak annyi a baja hogy félt amiatt mert ez az első ténylegesen komoly kapcsolatod és attól félt hogy ha valami nem jön össze vele akkor depis leszel és ha azt mondja hogy nagyon összevagytok nőve akkor lehet hogy csak azért mondta gúnyosan mert nem mer vidám lenni a te boldogságod miatt mert fél
//hát am nem toom nekem ez volt a véleményem a( 12 évesen ennyit tuttam irni:DD)//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!