Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan mondjam meg a férfinek, hogy normálisabban használja a WC-t?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk közös albérletbe. Azt nem tudom megérteni, hogy miért pisis utána a WC szinte mindig. Van, hogy a padlón látszanak kis cseppek, de egyszer még a falon is észrevettem néhányat. Arról nem is beszélve, hogy milyen nagyon büdös vizelet szag van utána néha. Megértem, hogy férfiasnak látja, hogy állva pisil itthon is, de ez az igénytelenség a férfiaknál bevett szokás? Az én szememben nem csökkenne a férfias mivolta attól, ha itthon leülne a pisiléshez is.
2019. júl. 7. 14:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben onnan tudtam, hogy apám járt nálam (vagy túl sokat főztek és hozott át belőle, vagy barkácsolás miatt, amit megbeszéltünk, és pont ráért), hogy elfelejtette lehúzni a WC-t nálam maga után, de ő már nyugdíjas, megbocsátható a feledékenység egy kor után, viszont még ő is bele tud célozni, azért egy felnőtt embertől ez elvárható, hogy képes legyen rá. Szerintem a te párod egyszerűen igénytelen. De legalább megtudtad, lakva ismerszik meg az ember...
2019. júl. 7. 14:52
 12/35 anonim ***** válasza:
8%
Vegyetek ki duplakomfortos lakást vagy piszoárosat!
2019. júl. 7. 14:55
 13/35 anonim ***** válasza:
20%

Metéltesse magát, utána nem lesz ilyen probléma. Itt nem a célzással van a probléma, hanem az előbőr miatt nem homogén a sugár, főleg az elején.

A megoldás meg annyi, hogy takarítsa el maga után a művét.

Ülve pisilni férfiként, az meg enyhén bu-zis.

2019. júl. 7. 15:02
 14/35 anonim ***** válasza:
82%
13: Nálunk a családban minden férfi ülve pisil.
2019. júl. 7. 15:04
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Az én párom itthon ülve pisil. Teljesen magától, nem én kértem. Kényelmesebb neki és könnyebb tisztán tartani a wc-t. Így is folyton takarítom, hogy tiszta legyen. Ha egy férfi állva pisilve nem tud célozni, elkerülhetetlen, hogy folyton állott pisiszag legyen a mosdóban. Nagyon egyszerűen, kedvesen kérd meg, hogy figyeljen oda a wc tisztaságára, mert ha mellé csurgat, akkor beleléptek és széthordjátok a lakásban a pisit. Nagyon lényeges, hogy ne alázd meg, biztosítsd, hogy nincs semmi gond, hogy ilyen előfordult, de a továbbiakban jobban figyeljen erre az apróságra.
2019. júl. 7. 15:07
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Miért lenne bu zis az ülve pisilés? Ezt magyarázza már meg valaki.
2019. júl. 7. 15:09
 17/35 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
93%

#1: Te a szarást is állva intézed? Mert ha nem, akkor legyen már a lúd kövér, s csináld úgy, ha férfiúi büszkeségről beszéltek.

#16: Én se értem, mi a b#zis az ülve pössentésben. Sokkal egyszerűbb, praktikusabb, higiénikusabb, kényelmesebb, mint ácsorgás közben azt nézni, hogy hogyan csapódik a szélrózsa minden irányába a húgy.

2019. júl. 7. 15:20
 18/35 anonim ***** válasza:
89%
Mondd meg neki, ha még egyszer összehugyozza a wc-t, a kis igénytelen fejecskéjével fogod felmosni.
2019. júl. 7. 15:31
 19/35 anonim ***** válasza:
90%
Amikor ilyet tapasztalsz, hívd oda az illetőt, mutasd meg neki a maradékot, majd rúgd t×n. Majd mond, hogy: "Így már érted a gondomat?".
2019. júl. 7. 15:36
 20/35 anonim ***** válasza:
12%

17! Nem praktikus és nem kényelmes. A többivel nem ellenkezem.

Kényelmetlen mert le fel kell öltözni. Méh állva cipzárhúzás vagy 1-2gomb kigombolása. Alsógatya letol pár centit. Kivesz (bőr hátrahúz és itt a gond,ha elmarad) céloz és enged megráz eltesz alsónadrág fel . Gomb /cipzár vissza.

Űlve:póló pulóver felhúz öv kicsatol nadrág le,alsógatya térdig le ,leűl elhelyezkedik a fütyülő ha nagyobb vagy minimális erekció van letol (nagy nyomással az ülőkére menne) kienged kiráz feláll póló pulóver felhúz alsónadrág felhúz nadrág felhúz cipzár gomb be övcsatt be póló leenged.

2019. júl. 7. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!