Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki nem "használja" a nőt, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem "használja" a nőt, az minek "tartja"?

Figyelt kérdés

Kifejteném, mielőtt felháborodnak a lányok-asszonyok. Két nő is panaszkodik nekem, hogy évek óta nem figyelmes, nem kedves velük a párjuk, ajándékot még alkalomra sem kapnak, nemhogy csak úgy, szex kevesebbszer van egy évben, mint évszakváltás, illetve mindkettő párja bebukott már valami egészen gyanús helyzettel (egyik társkeresőzik, másik az exével találkozgat). Ennek ellenére évek óta együtt vannak, az egyik pár még össze is házasodott, sőt, ott a nő háztartásbeli, a férje nem akarja hogy dolgozzon, én meg egyszerűen ezt nem tudom felfogni.

Persze az is kérdés lehetne, hogy a csajok miért tűrik a megalázást, az ürességet, a társas magányt, de igazából a nők ennél szemetebb dolgokat (alkoholizmus, verés) is tűrnek évekig, egyszerűen mindig a csodát várják, szóval ez nem annyira fura. Amin most eltűnődtem az az, hogy mi a búbánatnak van valaki évekig olyan nővel, akihez nincs gusztusa, nincs rá energiája, egyáltalán nem ad semmi pluszt az életébe... akkor miért nem rakja ki, aztán csajozhatna akár nyíltan is, nem kellene eltartani őket és a többi. Valaki, ötlet?

2015. dec. 21. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, nem tudom magam beleképzelni az ilyen primitív emberek helyzetébe.
2015. dec. 21. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert kényelmet azt ad neki. Értsd ez alatt, van tiszta ruhája, meleg étel stb. Olyan mintha az anyjával élne. Van személyzete aki kiszolgálja, és el tudja mondani, hogy nincs egyedül. Nekem is volt egy barátom, aki így próbált tartani engem, csak nem sokáig tűrtem, hanem kiléptem a kapcsolatból.
2015. dec. 21. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csicskának használja.Kaja,pia,rend,tisztaság. Direkt nem engedi dolgozni h birtokolhassa a nőt. Meló nélkül még alárendeltebbé teheti az asszonyt.
2015. dec. 21. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen férfiak nem normális kapcsolatra vágynak hanem csajozni akarnak kötetlenül, viszont kell a házi rabszolga aki főz és takarít rá. Így néz ki a dolog a férfi oldaláról. Ami a nőket illeti, vannak olyan önbizalomhiányos nők akik szinte bevonják az ilyen alakokat az életükbe. Lenézik, értéktelennek tartják saját magukat. A kapcsolat elején minden szép és jó, aztán "az élet igazolja őket" hogy annyit sem érnek mint egy "normális" nő. Aztán meg sokan szívesen élik bele magukat a mártír szerepbe, és bár szenvednek, a belső bizonytalanság miatt ragaszkodnak a mártír kis öröméhez- nagyobbat már remélni sem mernek. Ha mégis szakítás lesz, valószínűleg a következő kapcsolat is így alakul, ha az illető nő nem dolgozik magán.

Szomorú ez én nem lenézem hanem sajnálom azt aki ebben a mókuskerékben van.

2015. dec. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!