Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy kiégtem?

Figyelt kérdés

Nekem teljesen más problémáim vannak, mint az itt lévők többségének. Szóval az a bajom, hogy beleuntam, céltalannak érzem a szerelmi és a párkapcsolati életem. Az elején, 17 éves koromtól kezdve nagyon élveztem a sikereket, de mára pont az ellenkezőjét érzem. Nem akarok senkit magam mellé, pedig családot akartam. Szexuálisan is kiégtem, mert a szex mára már csak a egy szimpla orgazmusról szól, de már szinte semmi újat nem találok benne. Egy önkielégítést többre nézek már.

Több mit 200 nővel voltam együtt eddig, ráadásul úgy, hogy én válogattam közülük. Sosem kellett udvarolnom, semmit sem kellett tennem a szerelemért, de ezt nem nagyképűségből mondom. Egyszer sem éreztem azt, hogy mi lesz ha elveszítem az adott lányt, mert állandóan sorba álltak értem. Nagyon hiányzik így 29 évesen a kötődés megélése, de képtelen vagyok rá. Nem érdekel senki emberileg, a nők nekem csak szórakozási cikkek. Viszont erre ráébredve, kétségbe estem, mert így esélyem sincs egy családra. A szemem, az agyam, a testem már hozzászokott a tökéletességhez, így már egy csinos, jó alakú nő sem dob meg. Nem tudok szerelmes lenni, nem tudok vágyakozni, mert nekem sosem kellett még a kisújjamat sem mozdítanom. A kérdés valós!

Úgy érzem, most fizetem meg az árát az elmúlt 12 évnek. Mi tudna ezen változtatni? Legyek egyedül egy bizonyos ideig?

2019. júl. 7. 13:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%
Lehet. Erre most milyen választ vársz?
2019. júl. 7. 13:03
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Jujj, de hiteles :D
2019. júl. 7. 13:06
 3/20 anonim ***** válasza:
72%

Végre valaki ! Én is ezt érzem kérdező! És őszintén... nem tudok kiutat belőle... jelenleg reménykedem benne hogy valaki mentalitásilag, gondolkodásilag majd úgy megfog hogy átérezhessem a kötődést.

Jelenleg egy hétvégén többre tartok egy jó alvást mint egy szeretkezést.

2019. júl. 7. 13:11
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Most megkönnyeztelek.... Te szegény....
2019. júl. 7. 13:11
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Most sajnáljunk meg? Te döntésed. Mit beszélsz csalódról, hogyha nem érdekelt senki emberileg? Nem értem, mi bajod lett hirtelen. Eddig se érdekelt semmi, senki, akkor most mi változott? Társadalmi nyomásra akarsz családot hirtelen? Vagy mitől merült ez fel benned? Vagy azért mert másnak már van, neked még nem volt? Éld úgy az életed ahogy te szeretnéd, ne kényszerből akarj bármit is. Mellesleg neked baromira nem való családalapítás még, ilyen felfogással.
2019. júl. 7. 13:12
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
Na jólvan gyertek rám magányos szűz gyik-es srácok ... :D Ti ezt sosem fogjátok átélni pedig higyjétek el ez rosszabb mintha nem lenne nő... mert azt legalább elhiszik, ezt nem.
2019. júl. 7. 13:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán jó dolgodban te sem tudod, panaszkodj, vagy dicsekedj. Amúgy valószínűleg eddig nem találkoztál olyan nővel, aki képes lett volna a lelkedhez férkőzni. Érzelmileg nagyon zárkózott lehetsz.
2019. júl. 7. 13:17
 8/20 anonim ***** válasza:

Milyen a szüleiddel a kapcsolatod? Gondolom jó szar. Emberek, így néz ki valaki, akit egy életre elrontottak.

Meg kell tanulnod erzelmileg kötődni valakihez. Beszélgess lányokkal, mélyebb témákról. Neked valahogy sose tanították meg szerintem, hogy milyen egy normális emberi kapcsolat.

2019. júl. 7. 13:43
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
jajj te szegény teremtett lélek
2019. júl. 7. 13:48
 10/20 anonim ***** válasza:
18%

Persze, lehet. Ismerek pár ilyen srácot, bár ők inkább úgy kezelték a dolgot, hogy élvezik az életet és a szexet, csak nem akarnak semmi komolyba belemenni. Közülük egynél történt meg, hogy összefutott egy tényleg komoly kaliberű nőnél és nála változott a helyzet. Csak hát, ilyen csajt nem fogsz találni minden sarkon...

(Amúgy mik ezek a válaszok már? Ha nem érdekel egy kérdés vagy nem hisztek el valamit, miért nem lapoztok a következőre?)

2019. júl. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!