Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok róla, szerintetek is kiégtem és már esélytelen vagyok a boldogságra? (azt se tudom már milyen megcsókolni valakit)
Itt sírok magányomban mint valami h*lye gyerek. Nincs életkedvem, nem akarok csinálok semmit.
Elhagytak már jó ideje de még is bennem ég a fájdalom, mert hiányzik az az ember, aki velem volt, aki volt.
Szerettem és mindennél többet jelentett nekem. És belehalok, hogy senkinek nem jelentek semmit, hogy mindenki csak jobb tőlem és hiába próbálnék meg én a jobb lenni, nem menne. Most is újra csak a halált látom megoldásnak.
Nem akarok megismerni senkit, mert úgy se menne. A nyomoromat meg nem akarom ráverni senkire.
Azt se tudom, hogy mi a t*kömet csinálhatnék? Megkeresni azt akivel voltam nem lehet, esélyem nem lenne nála, mert ennyi idő után tudom, hogy nem szeretett és nem voltam neki kellő képen fontos. 1 évig voltunk együtt.
Úgy érzem, már sosem fog változni a helyzet, sose fog javulni már semmi sem.
Nem érdekelnek a sportok és nem járok emberek közé. Legszívesebben most begyógyszerezném magam a p*csába.
De hiányzik az akit szerettem és belepusztulok abba, hogy tudom, hogy mással van....
Legszívesebben csak aludnék egész nap. Ott legalább tudom irányítani a gondolataimat és eltudom képzelni, hogy van mellettem egy lány, aki legalább szeret. Az álom sokszor jobb a valóságnál.
Már másfél éve eldobott, most nincs kedvem vissza nézni, de pont a születésnapomon jöttem vele össze és ez jelenleg vészesen közeledik.
Nem kellene vele foglalkoznom, mert tudom, hogy egy h*lye, undorító p*csa lett. Egyszer-egyszer láttam profilképét a mostani pasijával, hogy szeretlek, meg ilyenek, közbe meg egy 3. féltől tudom, hogy simán megcsalta volna a gyereket.
Nővérének a volt pasijára akart rámászni, mikor még együtt voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!