Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok róla, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thomika20 kérdése:

Mit gondoltok róla, szerintetek is kiégtem és már esélytelen vagyok a boldogságra? (azt se tudom már milyen megcsókolni valakit)

Figyelt kérdés

Itt sírok magányomban mint valami h*lye gyerek. Nincs életkedvem, nem akarok csinálok semmit.

Elhagytak már jó ideje de még is bennem ég a fájdalom, mert hiányzik az az ember, aki velem volt, aki volt.

Szerettem és mindennél többet jelentett nekem. És belehalok, hogy senkinek nem jelentek semmit, hogy mindenki csak jobb tőlem és hiába próbálnék meg én a jobb lenni, nem menne. Most is újra csak a halált látom megoldásnak.

Nem akarok megismerni senkit, mert úgy se menne. A nyomoromat meg nem akarom ráverni senkire.

Azt se tudom, hogy mi a t*kömet csinálhatnék? Megkeresni azt akivel voltam nem lehet, esélyem nem lenne nála, mert ennyi idő után tudom, hogy nem szeretett és nem voltam neki kellő képen fontos. 1 évig voltunk együtt.

Úgy érzem, már sosem fog változni a helyzet, sose fog javulni már semmi sem.

2016. ápr. 25. 17:53
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem filmet nézni, nincs kedvem játszani, csak úgy szimplán kikapcsolódásból beakartam volna ülni a kádba, fürödni, lazulni egy kicsit. De ehhez sincs kedvem. Egész nap nem ettem semmit. Egyszerűen nem akarok.
2016. ápr. 25. 18:02
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy azóta is csak magadat sajnálod mióta elhagytak. Ennek köze nincs a szerelemhez sem, ez már csak rólad szól egyedül. Önsajnálat helyett kezdj el értelmes dolgokkal foglalkozni, legalább csak próbáld ki, valami új hobbi, új emberek közt, vagy sport, stb... aztán látni fogod hogy semmi gondod nem lesz.
2016. ápr. 25. 18:03
 3/26 A kérdező kommentje:

Nem érdekelnek a sportok és nem járok emberek közé. Legszívesebben most begyógyszerezném magam a p*csába.

De hiányzik az akit szerettem és belepusztulok abba, hogy tudom, hogy mással van....

Legszívesebben csak aludnék egész nap. Ott legalább tudom irányítani a gondolataimat és eltudom képzelni, hogy van mellettem egy lány, aki legalább szeret. Az álom sokszor jobb a valóságnál.

2016. ápr. 25. 18:11
 4/26 anonim ***** válasza:
Irány a pszichiáter, mert depressziós vagy.
2016. ápr. 25. 18:43
 5/26 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog, majd az idő segít. Meg fogod még unni az egyedüllétet, a semmittevést. Rossz és gyötrő érzés, és nem tudtad még elengedni. Egyről a kettőre nem fog menni, de valami elfoglaltság kell hogy ne unatkozz. Attól még ugyan úgy erre fogsz gondolni, meg válaszokat keresni, de legalább lekötöd magad. Természetes hogy fáj a hiánya, ez így van rendjén, mert szeretted. Valami kis apró célt tűzz ki magadnak mindig. Apránként az idő segíteni fog.
2016. ápr. 25. 19:10
 6/26 A kérdező kommentje:

Már másfél éve eldobott, most nincs kedvem vissza nézni, de pont a születésnapomon jöttem vele össze és ez jelenleg vészesen közeledik.

Nem kellene vele foglalkoznom, mert tudom, hogy egy h*lye, undorító p*csa lett. Egyszer-egyszer láttam profilképét a mostani pasijával, hogy szeretlek, meg ilyenek, közbe meg egy 3. féltől tudom, hogy simán megcsalta volna a gyereket.

Nővérének a volt pasijára akart rámászni, mikor még együtt voltak.

2016. ápr. 25. 19:31
 7/26 Költőnő? ***** válasza:
Attól, amit most csinálsz; nem változik semmi. Ezt csak te tudod irányítani h jobb legyen, nem más.
2016. ápr. 25. 19:59
 8/26 anonim ***** válasza:
Ne nézegesd a Facebook profilját. Lehetőleg, ne is találkozz vele. Ha látod, az még rosszabb.
2016. ápr. 25. 20:07
 9/26 A kérdező kommentje:
Nem találkozok vele, mert ... mindegy. De ebből már tudom nem jövök helyre :(, kár erőltetni. Nem is ő hiányzik, csak egyedül vagyok és senki foglalkozik velem. És 28 évesen már rohadtul képtelen vagyok ismerkedni. Eddig se ment. Belefáradtam. Legszívesebben beleülnék egy utolsó kád meleg vízbe és vagy begyógyszerezném magam, vagy felvágnám az eremet. De egyiket se merem megtenni.
2016. ápr. 25. 20:54
 10/26 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagy, mozdulj ki kicsit, ismerkedj, barátkozz.Lényeg hogy kicsit beszélgess, legyen kontaktus, kommunikáció. Aztán majd a többi jön magától.
2016. ápr. 25. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!