Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok róla, szerintetek is kiégtem és már esélytelen vagyok a boldogságra? (azt se tudom már milyen megcsókolni valakit)
Itt sírok magányomban mint valami h*lye gyerek. Nincs életkedvem, nem akarok csinálok semmit.
Elhagytak már jó ideje de még is bennem ég a fájdalom, mert hiányzik az az ember, aki velem volt, aki volt.
Szerettem és mindennél többet jelentett nekem. És belehalok, hogy senkinek nem jelentek semmit, hogy mindenki csak jobb tőlem és hiába próbálnék meg én a jobb lenni, nem menne. Most is újra csak a halált látom megoldásnak.
Nem akarok megismerni senkit, mert úgy se menne. A nyomoromat meg nem akarom ráverni senkire.
Azt se tudom, hogy mi a t*kömet csinálhatnék? Megkeresni azt akivel voltam nem lehet, esélyem nem lenne nála, mert ennyi idő után tudom, hogy nem szeretett és nem voltam neki kellő képen fontos. 1 évig voltunk együtt.
Úgy érzem, már sosem fog változni a helyzet, sose fog javulni már semmi sem.
Jó pszichiáter kisasszony kit a gyk ut*l mint a s**rt, kérlek máshol tevékenykedj. És ne itt. Nem írtam h*lyeséget egyáltalán. Egy ember sem lehet egyedül boldog, f**zság egyszerűen.
Nem azért találták ki az életet, hogy egyedül legyen boldog valaki.
Hát öcsém ilyen gyökér mentalitással meg is érdemled. Ülj akkor tovább a dagonyádban. Nem is értem, ilyen kellemes hozzáállással h lehetsz egyedül.
P.s.; az lehet h engem itt sokan utálnak l, pont lesz*rom. Nekem nem lesz jobb attól, hogy neked szarabb, dehát ehhez agy kéne, hogy felfogd.
11-es vagyok
aztaaa :D jó sokat írtál. ne haragudj, de nem fogom elolvasni.
figyelj, ha egyedül nem megy, hogy megoldd a lelki bajod, akkor kérd pszichológus segítségét :) ő szakember, jobban fogja látni a helyzetet
Erre még reagálnék
"Utolsó: az hogy magamba találjam meg a boldogságot, hatalmas b*romság. Akik párkapcsolatban vannak, normális észjárással, a boldogságukat a másikból nyerik és nem önmagukból. Mindenkinek kell az, hogy szeressék, mindenki vágyik arra, hogy valakinek fontos legyen... "
Utóbbival egyetértek. Társas lények vagyunk, szükségünk van kapcsolatokra, DE pont ez egy nagy baj, amit leírtál az elején. Akik egymás leszívásából szerzik az örömüket, az nem éppen egy egészséges kapcsolat :/
na mindegy, úgyse nézed
De én senkit nem szívtam le soha.. de tök mindegy. Igen, másért akarok élni, de.. mellette nem vagyok depressziós.
És Fanni vagy mi a neved, remélem repülsz a Gyktól nagy ívben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!