Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőknél valóban csak az elhízás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél valóban csak az elhízás az a tényező ami miatt legnehezebben tudnak társat találni?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy általában a Tonna Donna elhízott nők, azok akiknek a legnehezebb a társkeresés. Ezt onnan is látom hogy társkeresőkön de például a chat.hu oldalon is szinte a legtöbb az elhízott nő. Mikor elkezdek normálisan beszélgetni egy nővel és rákérdezek a külsejére akkor általában sokszor azzal kezdi hogy nem vagyok egy Palvin Barbara típusú nő, hát ilyenkor már tudom hogy a ducitól is nagyon messze van és igénytelen elhízott 90 kilós nőkről van szó és általában igazam is lesz. Valahogy úgy látom nekik a legnehezebb a társkeresés.

Egy férfinél viszont sokkal több tényező van Például ha egy férfi alacsony akkor nem férfias ha egy nő akkor viszont még cuki is. Ha férfi nagyon vékony, az szinten férfiatlan de ha nő vékony az még előny is.

2019. júl. 7. 09:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A rondaság is kizáró tényező. Világéletemben csak a megalázást kaptam a pasiktól, úgyhogy fogjátok csak be szépen a nyavalygós szátokat. Ti vagytok azok, akiknek nem kellenek a ronda, kövér, sovány, okos, buta, stb. nők. Én nem ismerek olyan férfit, akinek ne lenne nője, ellenben nőt igen. Csak hát annyi a bűnük, hogy nem csini-mini lánykák, mint akik nektek kellenek. Evvan.
2019. júl. 9. 07:31
 22/22 anonim ***** válasza:

No lássuk csak:

-túlsúly

-kóros soványság

-túlzott magasság (180+) főleg ha nem modell alkat

-korkülönbség a nő javára

-gyerekek

-bőrhibák

-vacak, vékony szálú, könnyen zsírosodó haj

-testszőr (egy jó kis hiper érzékeny bőrrel társítva)

És persze az is, hogy akárki nem jó, az ember lánya a kölcsönös szerelmet, vonzalmat keresi, közös célokat, összeillő természetet....és ez olyan, mint a tű a szénakazalban. És ha véletlenül megtaláljuk, de nincs vonzalom, annak is annyi. Társat találni mindkét nemnek nehéz. Szexpartnert találni nekünk nőknek könnyebb, de a többségünknek ez haszontalan dolog, mert megalázónak és undorítónak tartjuk, hogy érzelmek nélkül szexeljünk. (tudom, nem minden nő ilyen)

2019. júl. 14. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!